Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatalok körében csak alkalmit kedvelik, vagy csak pénzre mennek?
Figyelt kérdés
Tényleg nem lehet ma megismerni Pesten olyan értelmes, nem kocka fiatal meleget, aki tartós kapcsolatban gondolkodik és nem tartja cikinek, ha szeretik és ezt ki is mutatják? Negyvenes férfias vagyok, jó lenne egy komolyabb gondolkodású fiatalabb srác, akinek érzelmei is vannak.Eddig csak pénzes,illetve instant szexet akaróval hozott össze az élet. Hol ismerkedjem,ha nem járok tipikus meleg helyekre, a netes társkereső oldalak pedig igencsak kétségesek? Vagy ma már nem divat, ha valakinek vannak érzelmei ?2018. jún. 20. 11:02
1/7 anonim válasza:
A korral van gond. A legtöbb ember kapcsolatot csak durván hozzá hasonló korúval tud elképzelni. Ez változhat, viszont a 10+ év amit mondasz, már biztos nem esik bele.
A heteróknál is nézd meg, hogy a huszonéves lányok és negyvenes férfiak közötti kapcsolatok általában nem az érzelmekről vagy a tartósságról szólnak. Ugyanez igaz itt is.
Én pl személyesen kb. 23-30 évessel tudok komolyat elképzelni.
27/F
5/7 anonim válasza:
Negyvenesként keress negyveneseket. Nem szemétségből, de szerinted mennyi tini fog komoly kapcsolatot keresni egy nála húsz, vagy harminc évvel idősebb emberrel?
6/7 anonim válasza:
A korkülönbség a nagy probléma komoly kapcsolatnál. Én pl nem is találom vonzónak a nálam sokkal idősebbeket. Meg alapból ott van az ellenérzés is hogy valószínűleg csak a szex miatt keresnek sokkal fiatalabbat hiába kapcsolatot szeretne de inkább csak a szex miatt. 18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!