Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek akiknek a fiatalok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akiknek a fiatalok jönnek csak be, azoknál milyen arányban lehet ez az ok?

Figyelt kérdés

1.Azért jön be nekik a fiatal,mert külsőre az tetszik nekik,és amikor ők is annyi idősek voltak,akkor is ilyenekkel voltak.

(Ergo elment felettük az idő,de ebbe nem akarnak beletörődni)

2.Vonzódnak a nagy korkülönbséghez,pl évezik a sugar daddy szerepet,hogy "apjuk helyett apjuk" lehetnek egy fiatal srácnak:D

2017. szept. 14. 19:31
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

A második esetet én nagyjából 20 százalékra tippelném.

Az első viszont szerintem nem igazán létezik. Nem azért vonzódik senki a fiatalokhoz, mert nem vesz róla tudomást, hogy öregszik, hanem mert olyan maradt a szexuális ízlése, mint fiatalkorában volt.

2017. szept. 14. 19:41
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Kettes típusú aktív pasi nagyon szimpi lenne.:P
2017. szept. 14. 20:03
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Nekem például azért jönnek be a fiatalabb srácok, mert 17 évesen kezdtem. Most 26 vagyok, az eddigi két kapcsolatom 17 és 19 éves sráccal volt. :) Ha harmincas leszek, váltok a huszonéves korosztályra.

(Amúgy egyre nehezebb az ismerkedés. Munka mellett nőiesebb passzív fiatal fiút találni vidéken elég necces...)

2017. szept. 14. 20:38
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem rosszul tetted fel a kérdést. Eleve azt sugalmazod vele hogy gáz ha egy párkapcsolatban korkülömbség van. Heterók is gyakran a fiatal korosztályra vannak vágynak. Egyéni hogy kinél mekkora eltérés fér bele. 10-12 év pl még nem gáz szerintem. De láttam már olyan meleg kapcsolatot is ahol az egyik fél a másiknál 16 évvel volt idősebb. Mégis jól megvoltak.
2017. szept. 15. 09:25
 5/10 A kérdező kommentje:

Nekem nincs bajom vele:)

Amikor 20 voltam,akkor egy 37 éves pasival találkoztam először,akkor az ilyen 35-40 közöttiek tetszettek legjobban.

Most,hogy 29 vagyok már a 40-50 közöttiek is bejönnek.

Ha meg én leszek 40,akkor lehet,hogy kipróbálom egy 20 évessel,csak akkor már én leszek a daddy...

2017. szept. 15. 10:43
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
A sugar daddy az aki gazdag és pénzel nem az idős pasi... meg a melegeknél nincs akkora választási lehetőség ha 10emberből 1 vagy 2 keleg az már nagy szó ezért szokot sok lenni néha a kor külömbség és nem daddy leszel csak egy 40 éves meleg férfi aki a fiatalabbakra bukik vannak apakomplexusos férfiak/fiúk de az megint más
2017. szept. 15. 17:10
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

Én fiatal, szőrtelen, vékony fiúval próbálnám ki, azért, mert alapvetően a lányokat szeretem.

27F Szabolcs megye

2017. szept. 16. 19:19
 8/10 A kérdező kommentje:

6-os igen ebben is van valami.

Sajnos kevesen vannak vidéken.

Egy ismerkedő oldalon én pl az egész városban(megyeszkhely)1 olyan pasit találtam,aki megfelelne az ízlésemnek és értelmes is,de ő sokkal idősebb volt nálam.

2017. szept. 16. 20:46
 9/10 anonim ***** válasza:
82%
6-os vagyok az én párom is sokkal idősebb típikus aktív fèrfi 40 éves én meg 19 típikus passzív én lányosabb ő férfiasabb és nekem az apakomplexusom miatt jönn be ha egy pasi idősebb nálam konkrétan ugye az apám lehetne. Mondjuk én szoktam is apázni amit a kapcsolatunk elején meg beszéltünk stb
2017. szept. 16. 22:56
 10/10 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem mindkét ok elég érdekes.
2017. szept. 16. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!