Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen egyetemi szakon vagy...

Milyen egyetemi szakon vagy milyen szakmán vannak legnagyobb arányban jelen a konzervatív fiatalok?

Figyelt kérdés

Én is ilyen vagyok, ezért sokszor gondolkozom ezen...

Tudom, mindenhol mindenféle ember van, és olyan hatalmas különbségek nincsenek. De azért mégis...

2014. ápr. 10. 17:41
 1/5 anonim ***** válasza:
könyvtáros
2014. ápr. 10. 18:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Mit takar a konzervatív kifejezés?

szeretik a hagyományokat, vagy csak házasság után szexelnek?

2014. ápr. 10. 19:43
 3/5 A kérdező kommentje:

Egyik se.

A szexre, ha már itt tartunk: nem túl korán, viszont egy szorosabb bizalmi viszony kialakítása után és 2-3 hónap után igen.

Aki nem diszkós, nem koncertes (vagy nem annyira) de főképp nem nézi le azokat, akik nem partiarcok. Nem hetente iszik, hanem néha. És akkor se feltétlen a sárga földig, hanem mondjuk szédülésig és addig a fokig, amikor már nem érdekelnek a gondjaid.

Aki tanul, legalábbis nem nézi le azokat, akik nem csak utolsó két nap tanulnak.

2014. ápr. 10. 21:39
 4/5 anonim ***** válasza:
teológia, tanár /szerintem ott is inkább a fiúk/
2014. ápr. 12. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:
ilyen minden szakon van, és az ellentéte is.
2015. aug. 1. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!