Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fiúk, szívesen vesztek fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, szívesen vesztek fel olyan rövidnadrágot, amely teljesen kiadja a fenék formáját, tehát teljesen tapadós?

Figyelt kérdés
Élvezitek, amikor mások utánatok fordulnak, megnézik a hátsótokat a nadrágban?

2018. jún. 18. 10:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Otthon semmi akadálya, de az utcára nem mennék így ki, bár lehet én vagyok túl prűd...
2018. jún. 18. 10:38
 2/14 anonim ***** válasza:
67%
Mármint cicanaci szinten? Fúj. Nem. Nagyon férfiatlannak érzem az olyat. Esetleg bringázáshoz elmegy, ha nem akarok a herém közelében darazsat tudni. Minden más esetre ott vannak a lengébb nadrágok. Azokban is jól tud kinézni egy férfi/női fenék.
2018. jún. 18. 10:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem. 22/F
2018. jún. 18. 12:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
én szeretem ha egy nadrág kiadja a formáját, és igen, azt is ha mások megnézik
2018. jún. 18. 12:56
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Én már csak a teljesen feszülős, mindenhol simuló cuccokat szeretem magamon. Azt is nagyon szeretem ha teljesen bevág a popómba.

Persze utcára ez nem igazán való ezért egy hozzá való nem feszülős rövidnadrág is van rajtam. Mindazonáltal engem egyáltalán nem zavarna bárki is öltözne így de sztem még kell pár évtized mire ez is elfogadott lesz nálunk. Nyugaton nem tudom mi a helyzet.

Ja és pasin is megnézem hogy áll, csajon meg pláne az ilyet :D

30f bi

2018. jún. 18. 12:57
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
5-ös, nyugaton élek, itt sem járnak így a fiúk/férfiak.
2018. jún. 18. 13:19
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azért veszem fel, hogy legyen még egy dolog, ami miatt meg tud botránkozni a bigott konzervatív társadalmi réteg.
2018. jún. 18. 14:58
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
előfordul, ez sztem csinos...
2018. jún. 18. 16:04
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
A super skinny fazont szeretem farmer rövidnadrágok közül, mert ha melegem van, annak az anyaga, fazonja a legkényelmesebb, és a nem skinny kövérít is. Hogy utánam fordulnak-e, megnézik-e, az nem tűnt fel, szerintem nem nézegeti senki.
2018. jún. 19. 07:57
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez is alkattól függ.
2018. jún. 21. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!