Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek számotokra hogy néz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek számotokra hogy néz ki egy olyan srác, akit ha meglátnátok, egyből szerelembe esnétek belé?

Figyelt kérdés

Le is írhatjátok, illetve képet is mutathattok.

Kort írjatok, és azt is hogy hány éves körüli az ideális nektek.

2018. jún. 17. 13:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Oké. Talán a szerelem erős kifejezés.

De az aki azt mondja hogy a külső nem számít hanem csak a belső az hazudik. Magának is és másoknak.

2018. jún. 18. 12:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
21 vagyok. Korban hozzám hasonló legyen. Cameron Dallas vagy Shawn Mendes bármikor elvihet egy körre. Vagy sokra. Deeeeeee ha meglátnám valamelyiket nem esnék szerelembe xd ilyen nincs.
2018. jún. 18. 13:06
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az igen szóval mindenkinek ezek a tipikus photoshop pasik jönnek be. grat nektek.
2018. jún. 20. 15:52
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Velem 3 évvel ezeött történt egy ilyen dolog. Azóta együtt vagyunk. Fülig szerelmes vagyok még mindíg, mert ö nekem gyönyörü. De persze a jelleme sem akármilyen.
2022. márc. 16. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!