Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek a hetero pasikhoz vonzódnak jobban, vagy a többi meleghez?
Nem értem, miért kell általánosítani. Rám is szoktak hajtani csajok, a páromra pedig annál inkább. Mindketten férfiasak vagyunk, sztereotípiákkal élve: “heteros melegek”. Nem “megalkuvás” miatt vagyunk együtt. Nem indítana be jobban egy hetero srác a páromnál, és ez fordítva is igaz. Engem külsőre, belsőre, mindenhogy ő vonz, de a jó külsőnek amúgy sincs köze a szexuális beállítottsághoz, épp úgy vannak helyes meleg srácok, mint heterok, meg amúgy is mindenkinek más a helyes, ez szubjektív.
“Meleg pasiknak ugyanis általában nem sok köze van a férfiassághoz” - egyszer nézz fel grindr-re vagy menj el egy konditerembe, és mégváltozik a véleményed...
22f
A kérdező nő? Én eddig csak hetero pasiktól hallottam olyat hogy a meleg férfiak nőiesek, meg nem többek mint nők farokkal... ami baromság.
Igen azok a transzvesztiták:)Herteri férfitol biztos nem halasz ilyeneket garantálom!Nekünk még atravi sem nő.Söt undorito bocsi de ez van.Amúgya nők szokták ezt mondani mert sok nőnek tetszenek a szép fiuk akik tény feminebbek mint a heterok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!