Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor valaki azt mondja, hogy "Nekem nincs bajom a melegekkel, DE . " az nem a világ legnagyobb álszentsége?
A legtöbb ember ezt mondja és szerintem ez pont azt jelenti, hogy igenis van, hiszen:
- de, ne járkáljanak kézenfogva
- de, ne csókolózzanak
- de, ne vonuljon az Andrássyn
blablabla
A homoFÓBIA egy FÓBIA. Nem tehet róla az ember. Épp olyan, mint a homoszexualitás.
Szerintetek egy arachnofóbiás azért fél a pókoktól, mert a társadalom azt mondja, hogy féljen?
Egyébként az is gáz, ha heteroszexuálisok nyalnák egymást mondjuk egy buszon. Jó kis snapchat mystorykaf generálnak nekem a nyalakodók lol
Szerintem meg, az az álszent, aki azt mondja, hogy csak azért utálja a pride-ot, mert igazából semmi értelme.
Mégis az ilyen emberekből elég nagy indulatot vált ki...
Bármiben lefogadom, ha a magyar golfozók szövetsége vonulna fel egy délután erejéig, a lőtéri kutyát nem érdekelné, nem hogy ilyen indulatokat váltson ki.
"A homoFÓBIA egy FÓBIA. Nem tehet róla az ember. Épp olyan, mint a homoszexualitás."
A fóbia egy mentális betegség, ami gyógyítható, szóval pont rossz helyen kopogtatsz.
27. Nek:
A homofóbia, Xenofóbia, és a hazafias hazafiak más ékességei tanult viselkedési formák, amik a régimódi, lemaradott mentalitású, restriktiv nevelés, vagy egy adott közösségnek való megfelelés igyénye miatt alakulnak ki, leginkább gyerekkorban, amikor az ember a leg befojásolhatóbb és nem tud különbséget tenni helyes és helytelen között.
Valamint, ezek a fogalmak nem szószerint fóbiák, mivel nem szorongást, vagy félelmet, hanem irracionális gyűlöletet jelent az adott csopoert felé.
Szemben az arachnofóbiával, haematofóbiával és hasonlókkal, amik főleg traumatikus élmények miatr, az egyén önhibáján kívül alakulnak ki.
A többi nagyokosnak, akik arról papolnak hogy a véleményüket elnyomják:
A szólásszabadság nem szabad, hogy kiterjedjen a gyűlöletkeltésre, verbális agresszióra vagy más, hasonlóan vidám dolgokra.
Azért a ti véleményetek van "elnyomva" mert a véleményetek gyakran erőszakos, és sokak számára sértő. Az nem a világ hibája, hogy a jobboldali, konzervativ nézetek többsége gyűlöletre, kiközösitésre, és intoleranciára alapul, amiknek egy modern társadalomban nincs helye.
Ezen a felvonulásos ügyön meg igazán túl lehetne már lépni. "Jajajajaj provokálnak"
Hogy csípi a többségi társadalom szemét ha egy évszázadokon át elnyomott kissebbség egyetlen napra egy évben igen is hallatja a hangját ejnye ejnye.
És a kérdésre válasz:
Álszentség bizony.
Ez a tipikus "én nem vagyok rasszista, de..." jelenség, tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!