Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázó a szájbaélvezés?
Figyelt kérdés
Mert ezt mondta több srác is mikor akartam szájba elmenni. Pedig izgatna. Én nem szoktam szopni így nem tudom milyen, de megalázónak nem tartanám. Az lenne?
Illetve tényleg gáz, ha valaki szeretne mélytorkozni? Őszintén kérdezem, hogy ha megalázó, akkor miért?
2018. jún. 11. 07:38
11/18 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem megalázó, számomra ez is része a dolognak. Élvezem, ahogy a másik fél használ engem.
12/18 anonim válasza:
Szerintem sem megalázó... A volt párommal imádtuk tele lőni egymás száját és a végén pedig lenyelni, ezért "dolgoztunk", hogy még legyen az eredmény.
13/18 anonim válasza:
Nem érzem megalázónak, azt is szeretem, ha dugják a szám.
14/18 anonim válasza:
Nekem nem, én szeretem ha megteszik. De az sem zavar ha az arcomra mennek el. Lényeg hogy szophassak :)
15/18 anonim válasza:
Egyeltalán nem meg alázó nekem egyszer osztály kiránduláson 10 fiúú élvezett el a számba és utánna mikor le szoptak a saját sperám is át adták a számba és lenyeltem mindet aki akar irjon imadok szopni és szeretem ha berakják
16/18 anonim válasza:
Nem megalazo. Mindig a szamba elveznek
17/18 anonim válasza:
Inkább izgató és amúgy is az élvezet nyujtása a cel
18/18 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem megalázó, mert ha az lenne, nem is kezdeném el a szopást. Ha már benne vagyok, akkor utolsó cseppig nyelem, amit kapok, nagyon felizgat maga a szájban történő elélvezés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!