Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázó a szájbaélvezés?
Figyelt kérdés
Mert ezt mondta több srác is mikor akartam szájba elmenni. Pedig izgatna. Én nem szoktam szopni így nem tudom milyen, de megalázónak nem tartanám. Az lenne?
Illetve tényleg gáz, ha valaki szeretne mélytorkozni? Őszintén kérdezem, hogy ha megalázó, akkor miért?
Dehogy az. De minden jott-mentnek nem engednem. Csak akiben megbizom es tudom, hogy egeszseges eletvitelt el. 24
2018. jún. 11. 07:46
2/18 anonim válasza:
Nekem nem!
Épp azért szopok, hogy a számban érezzem a friss sperma ízét, hogy aztán le is nyeljem.
2018. jún. 11. 07:49
3/18 anonim válasza:
meg lehet érteni, hogy miért megalázó, mégiscsak alárendeled magad alapból az orál szexszel és utána beléd ürít a másik. Inkább nagyon alárendelő szerep, amit sokan megalázónak fognak fel.
Ha valaki nem leli örömét ebben, akkor én nem szeretném erőltetni, csak azért, mert a befogadót nem zavarja ha a szájába sülnek el, amiatt én nem vonzódom ehhez.
2018. jún. 11. 08:06
4/18 A kérdező kommentje:
Én se erőltettem, csak vágyom rá, de nem találkoztam olyannal, akinek okés. Ja és állandó partnert keresek mindig. Sose 1 talira. Csak mint tudjuk ez se egyszerű, mert a többség max 4-5 tali után lelép, mert új pasi izgatná... Pedig jó lenne egy fix akivel akár naponta...
2018. jún. 11. 08:21
5/18 anonim válasza:
Amennyiben egy megbízható,és általad kedvelt partner engedi a szádba,akkor inkább gyönyör,és megalázás.Hiszen ez a lényege,egy jó szopásnak,hogy a végén nyelheted az eredményt!
2018. jún. 11. 08:33
6/18 anonim válasza:
Szerintem megalázó, viszont én pont ezt szeretem benne, engem ez izgat.
2018. jún. 11. 08:34
7/18 anonim válasza:
Nekem jutalom amikor a számban elélvez és lüktetve spricceli a spermát. Ez a szopás célja és értelme.
2018. jún. 11. 10:56
8/18 anonim válasza:
Szerintem nem megalázó, így kell befejezni egy jó szopást. Ennyi erővel akkor análnál meg a seggbeélvezés megalázó. Amit én megalázónak tartok az az arcraélvezés mert ott akire élveznek csak tárgyként várja a cuccot és nem is dolgozik meg az anyagért.
2018. jún. 11. 14:00
9/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem megalázó, jóízű, izgató mindig előre kérem szopás során, hogy élvezzenek a számba az szép lezárása a cumizásnak. Az aktívnak is így jobb legalább nem lesz minden körülötted g*cis, ha nyeled a friss egészsége tejet.
2018. jún. 11. 17:05
10/18 anonim válasza:
Nem megalázó, én kimondottan szeretem amikor beleélveznek a számba. Számomra az is élvezetes, ha keményen megdugják előtte a számat, szeretem az alárendelt szerepet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!