Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire esélyes és vajon hol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire esélyes és vajon hol találhat egy 46 éves ffi bújós, kisfiús, kissé apakomplexusos srácot?

Figyelt kérdés

Mert sajnos sok olyan meleg kereső van, ahol a 30 alattiak inkább csak fiatalabbat keresnek.

Olyanra gondolok, hallottam már olyanról, hogy vannak fiatal bújós srácok, akik szeretik a babusgatást, oltalmazást. Csak nem tudom merre érdemes elindulni.

2018. jún. 2. 12:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

10# ez nem igaz.

Nekem például soha nem is tetszetek a lányok. szexuálisan. érzelmileg csak-csak de semmi testiség.

12 évesen meg már tudtam hogy a férfiak érdekelnek. és nem a lányok. És most vagyok 23.

2018. jún. 24. 15:01
 12/16 anonim ***** válasza:
83%
#10 Vagy talán inkább azért, mert még a legrosszabb rémálmában sem vágyik arra, hogy nőkkel legyen ... :)
2018. jún. 24. 16:39
 13/16 A kérdező kommentje:
10es! Ezt a badar baromságot ki mondta neked?
2018. jún. 24. 17:48
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Három éve ismertem meg azt a srácot,aki életem legnagyobb szerelme volt.Két és fél évig éltem vele, szeretetben, gyengédségben,bújásban, rengeteg szeretetben. És mégis....tavaly ősszel elhagyott egy másikért, aki nem nagyon szeretgeti.Bárcsak átélhetném ismét azt a csodálatos érzést,a gyengédséget és azt, amikor a nyakamba ugrik valaki...és azt mondja,szeretlek. Mind erre várunk, kortól fuggetlen, szerintem. 49 F
2018. jún. 25. 20:52
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen értelmes és kedves srácot nekem is hozhatna az élet....Mindennél jobban becsulném....!
2021. okt. 2. 06:12
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
50 elmúltam..koromhoz képest mások, sokak szerinzt is jól tartom magam, napi sport az életem része.. 18 éves fiúval van kapcsolatom, úgy hogy nem is értem miért én.. semmi anyagi támogatás vagy ilyesmi.. simán csak kényeztetjük egymást, ráadásul va csaja, láttam is meg volt közös program is, és elmondta hogy dugja is, és el is mondtam neki hogy ennek mennyire örülök, mert nővel képzeli el az életét.. nekem felnőtt gyerekeim vannak, soha nem kerestem férfiakat, ez a fiú csak berobbant, nem sűrűn hetente max 2 hetente találkozunk, vad dolgokra egyikünk sem vágyik..nem is akarom megmagyarázni magamnak az okokat, addig tart amig tart. és ráaádsnak mindig az hittem hogy heteró vagyok... erre kiderül hogy Bi.
2021. okt. 19. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!