Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti megadjátok a nőknek a tiszteletet?
Gondolok itt többek között az olyan alap dolgokra, mint előre engeditek őket, kinyitjátok előttük az ajtót, terhesnek/idős néninek átadjátok a helyet stb.
Szögezzük le, hogy tudom nem szexualitáshoz kapcsolódik a kérdés, de itt van szerintem a legnagyobb esély arra, hogy válaszoljatok.
Idióta válaszokra nem vagyok kíváncsi, jelentem őket (függetlenül attól, hogy van-e értelme).
Igen, ilyen módon megadom, ez szerintem nem tisztelet, hanem udvariasság. De csak azért, mert valaki nő, idős, főnök, stb. nem fogom tisztelni.
Amúgy furcsa, mert ha pl. kinyitom egy nőnek az ajtót vagy előreengedem, főleg a fiatalabbak sokszor meglepődve köszönik meg, talán kezd kikopni ez a dolog.
Nem érdekel emberi szempontból, ki férfi és ki nő. Mindenki pontosan ugyanannyi tiszteletet kap tőlem.
Ajtón akkor engedek előre nőt, ha láthatóan beteg, sérült ,állapotos vagy idős. De a terhesség kivételével ez igaz a férfiakra is.
Mikor be volt gipszelve a lábam, nekem egy fiatal hölgy adta át egyszer a helyét.
Én azt gondolom, ennek az egésznek nem a nemekről kéne szólnia. Szerintem empátia és emberség alapon kéne próbálnunk egymás dolgát megkönnyíteni. Ha egy férfi megkönnyítheti egy nő dolgát, akkor úgy, ha fordítva, akkor úgy.
Tehát az összegző válaszom: igen, megadom a nőknek a tiszteletet, de nem azért, mert nők, hanem mert velem egyenlő, teljes értékű emberek.
17/passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!