Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti megadjátok a nőknek a tiszteletet?
Gondolok itt többek között az olyan alap dolgokra, mint előre engeditek őket, kinyitjátok előttük az ajtót, terhesnek/idős néninek átadjátok a helyet stb.
Szögezzük le, hogy tudom nem szexualitáshoz kapcsolódik a kérdés, de itt van szerintem a legnagyobb esély arra, hogy válaszoljatok.
Idióta válaszokra nem vagyok kíváncsi, jelentem őket (függetlenül attól, hogy van-e értelme).
Persze.. ilyenkor ők a gyengébbik nem. Amúgy meg kikérik maguknak:)
Nincs nekem bajom a nőkkel, csak a képmutatást ki nem állhatom.
Abszolút gentleman vagyok a nőkkel szemben! Az a furcsa, hogy az udvariasságon sokszor meg szoktak lepődni, amiből azt szűröm le, hogy ez egyre kevésbé szokás.. valhol ez egyébként szomorú.
28f m
Csak azért, mert nő, nem. Ha vannak a buszmegállóban harmincan, csak nem engednek előre minden nőt.
Egy terhes nő természetesen más, ő a legértékesebb dolgot cipeli
Attol függ. Néha igen, néha nem. Attol függ mikyen a hangulatom, illetve mennyi idom van. Amúgy férfiakat is előre engedem, ha van idom. Leszarom,hogy kinek mi a neme.
Terhesnek is idősnek átadom a helyet, ez alap.
Alapból próbálok mindenkivel udvarias lenni, nem csak a nőkkel. A tisztelet kicsit más tészta, az nem azért jár valakinek, mert punci vagy kuki van lába a között.
Akkor nyitom ki másnak az ajtót, ha látom, hogy ő nem tudja, mert cipel valamit vagy megkér rá, függetlenül a nemétől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!