Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti mit tanultok, dolgoztok, és milyen az anyagi helyzetetek?
Tudtommal a leszbikusok is melegnek számítanak, úgyhogy válaszolok.
18 éves vagyok és jelenleg gimnazista vagyok. Gimi után diákmunka 8 órában és hétvégén is 12, úgyhogy az anyagi helyzetemmel nincs gond, mert a cég nagyon jól fizet. :)
Most lettem grafikus a héten. :D Ha felvesznek, akkor egyetemen képalkotásról szakosodom, de akárhogyan is hozza az élet, alkotni szeretnék a lehető legkevesebb korlátozással. Dolgozni még nem dolgozom, a szüleimtől függöm. Régen szegények voltunk, de már csak egyedül piócáskodom a szüleim nyakán és jóra fordultak a dolgok, szóval szerencsére most megvagyunk. :)
Gondolom, ha lesz munkám, jó anyagi helyzetem lesz, mivel ugye meleg vagyok, szóval vagy magamra kell csak beosztanom a pénzemet, vagy a párom is keres, szóval ugyanott vagyunk.
21/F
Közgázt tanultam, jelenleg könyvelőként dolgozom egy cégnél, plusz van egy mellékállásom is (szintén irodai meló). Jónak mondható az anyagi helyzetem szerintem, havi 400 nettó össze szokott jönni, van (tehermentes) lakásom, autóm (bár az elég ócska de eljár még).
28/F
Grafikus vagyok, a párommal mindketten vállalkozók vagyunk. Az anyagi helyzetünk jónak mondható.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!