Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anális szex után ez normális? Mennyi idő alatt múlhat el?
Múlt héten voltam egy sráccal, és egymást követően két kör is volt. A másodikat kifejezetten sokáig bírta.
A problémám az, hogy azóta nem szűkültem vissza teljesen az “alap állapotomba”. A következő napokban ez változni fog vagy tartós? Kell-e orvoshoz fordulni vele?
Fájdalmat nem érzek, viszont reggelente nehezebb elintézni a wc-t, tovább tart.
Szia!
Én Kegel gyakorlatokat is ajánlanék - ha amúgy minden rendben van, tehát nincs vérzés, vagy más alsó hasi fájdalom, mert ha igen, akkor tényleg kell az orvos -, mert annak semmilyen mellékhatása nincs, egyszerű, és hasznos.
Szorítsd össze az izmaid ott lent öt másodpercre, aztán lazítsd el. Egy ilyen ciklust 10-15 x ismételd, naponta 5x. Előnye, hogy bármikor, bárhol végezheted feltűnés nélkül.
Szia!
Miben veszed észre a nem teljes visszaszűkülést? Valamekkora szélinkontinenciád van?
A nehezebb székelés ha jól sejtem, abban nyilvánul meg, hogy úgy érzed, lejjebb van a záróizmod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!