Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha az unokatesómmal szexuális életet élünk?
Hát szerintem undorító. De mások amikor heterókról van szó, azzal jönnek, hogy jaj hát ez nem baj, meg hogy házasodhatnak is.
Azért a család nem hinném hogy örülne neki.
Én is játszottam ilyent az unokatesómmal :)
Nem csókolóztunk, viszont rendesen elláttuk egymást :)
Azért nem mondom, hogy nagyon természetes dolog lenne, de hát most istenem.
Fiúk vagytok, gyereketek nem fog születni, emiatt elég kevés az esélye a genetikai hátrány lenne ebből.
A barátoknak meg maximum nem kell tudni, hogy unokatestvérek vagytok, vagy azt amit csináltok.
Azért annyira nem vagytok rossz helyzetben. Mivel unokatestvérek vagytok, erre simán rá tudjátok fogni, a "bensőséges viszonyt" vagy pedig simán le tudjátok tagadni vagy nem mondani, hogy rokonok vagytok.
Jó szórakozást.
A homoszexualitás kategóriában van, ezért feltételezem, hogy nem ejtheted teherbe így ki tudjuk lőni a vérfertőzést.
Nem, ez nem normális, de 2 fiú között talán nem olyan nagy probléma... inkább a családnak lehet furcsa ha rá jön...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!