Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan meleg BDSM mestereket találni, akik fizetnek is?
Én egy passzív, kezdő fiú vagyok ilyen téren és az interneten keresztül egy ilyen oldalt találtam, de nem tűnt hatékonynak.
Kérem csak olyanok írjanak akiknek a válasza előbbre visz. Az egészségi és egyéb kockázati tényezőkkel tisztában vagyok.
Fordítva ülsz a bilin! Xd ezeknek TE fizetsz. Tudod a Domoknak ez a munkájuk van női ismerősöm aki domina és ez a hivatalos munkája. Németbe jár ki dolgozni. Senki nem fog neked azért fizetni hogy "meg verhesen" főleg úgy hogy ez a melója! Xd
20/F
1. Vagyok!
Egyébként ha fizetsz egy Domnak akkor az meg kérdezi hogy van-e egészség ügyi panaszod pl szív betegség mert akkor nem használ ilyen kis áramos biz baszt xd ezért hivatalos munka! Mert ők tudják mit szabad mit nem és meddig lehet el menni! És hogy hol a határ! Érdemes ilyenhez el menni mert nem fog halálra verni és nem lesz semi bajod csak annyi hogy te fogsz fizetni neki
Köszönöm az előbbieket, és hallottam, hogy ez a munkájuk a domoknak, de olyat is hallottam, hogy suboknak is ugyanúgy pénzkeresési lehetőség és nem egy dom van, aki fizet bár sokan azért mert valami nemi betegségük van.
Szóval hogy úgy mondjam létezik dom-munka és sub-munka csak nem tudom, hol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!