Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » BDSM vagy gruppen?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

BDSM vagy gruppen?

Figyelt kérdés

Fiatal 20 éves vékony szűz passzív biszex srác vagyok, nemvonzodom a férfiakhoz,viszont foglalkoztat a téma és gerjedek a péniszre, ezenkívül izgat az ha megerőszakolnának akár többen is. Elszántam magam hogy kipróbálom most vagyok fiatal.

Keresem a lehetőséget,szerintetek ez tanácsos lenne első alkalommal,közületek valaki csinálta már gruppenban?

2018. márc. 25. 14:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre merész a BDSM meg a gruppen is. Először próbáld egy parnerrel. Ha bírtad, akár durvábban is, akkor jöhet több partner meg a megerőszakolás. Bátor vagy, ha rögtön azzal kezded, de lehet, hogy túl erős lesz és egy életre elveszi a kedvedet. Haladj fokozatosan, ahogy egyre többet bírsz majd.
2018. márc. 25. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én voltam már gruppenben többször is, azért elsőre nem ajánlom.
2018. márc. 25. 15:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet én is kipróbálnék🙂
2018. márc. 25. 15:13
 4/7 A kérdező kommentje:
2. Miért nem ajánlatos az első alkalomra, nagyon megterhelő?
2018. márc. 25. 21:12
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"nemvonzodom a férfiakhoz" és "gerjedek a péniszre", "izgat az ha megerőszakolnának" nem üti egymást???

Egyébként tényleg próbáld csak ki egy személlyel. Főleg, ha szűz vagy. Úgy elég fájdalmas és akár katasztrofális is lehet a végkimenetel...

2018. márc. 25. 22:39
 6/7 kovpet ***** válasza:
100%
Szerintem fokozatosan haladj. Először csak lightosan, kötözzön ki és játsszon kicsit veled. Aztán, ha bejön, akkor lehet tovább menni, keresni a határaidat.
2018. márc. 26. 09:38
 7/7 XfortniteplayerX válasza:
78%
Én teljesen egyet értek veled, sőt még csatlakoznék is, a lovamat hozzam?
2018. szept. 8. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!