Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Ti mennyire érzitek csúnyának magatokat?
Figyelt kérdés
Tehát ha pl sok nemet kaptok akkor változik? Én tudom, hogy szerintem nem vagyok csúnya, se nagyon szép. Azonban ha arra hallgatnék, hogy miként reagál sok passzív díva (mert sok van sajnos) pl a rómeón akkor azt gondolhatnám, hogy nem vagyok jó, mert a többség magához mérten is jobbat keres sokkal. Pedig esélytelen. Értitek mire gondolok? A lényeg, hogy kíváncsi vagyok.2018. máj. 22. 10:42
1/5 anonim válasza:
Nekem a testem és a farkam mindig dicsérik de arcnál kiesek :( Sajna. De egyet tudok érteni azzal, hogy az elvárások magasabbak mint amilyen a másik fél. Mikor egy ronda srác offolt ki az azért oda.... :D De nekem is tett az önértékelésembe ez sajna. Persze öregek és ducik írnak sokan, de nekem meg az nem okés. Na jó persze pozitív pont, hogy mikor volt szexrandi az meg mindig cuki srácokkal. Csak hát sok meló volt eljutni hozzájuk.
3/5 anonim válasza:
Ha létezik is csúnya ember, akkor nagyon kevés van. Az általánosságban csúnya ember az valójában "nincs jól eladva". Pl vannak srácok akik most elég sok embernek bejönnek, random emberek küldözgetnek 18+-os képeket nekik, de ha pár évvel régebbi képet nézünk akkor máris mást látunk. Az egyik leg jelentősebb dolog ami kihat a kinézetünkre az a haj és arc szőrzet. Igazából meg kell találni mi mivel passzol össze, mindenre van egy nyerő kombináció.
4/5 anonim válasza:
Hát eléggé...
De ez van, akinek nem tetszek, az így járt!
Nem is lesz alaposan LESZ0PVA...
5/5 anonim válasza:
Küldj képet kérdező, majd én véleményezlek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!