Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegként ti is olyan sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegként ti is olyan sok nehézségen kell átmennetek? Ez normális?

Figyelt kérdés

Azon gondolkozok hogy mindig csak a baj van...egy normális pasi sincs, meg ugy az egész környezet...

arra is gondoltam el kellene menni pszichologushoz. Ti voltatok nem ciki?

2018. máj. 17. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Igazság szerint ez összetettebb, de korrektül összefoglaltad. Ugyanígy vagyok vele.
2018. máj. 18. 03:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én járok pszichológushoz. Nagyon sokat segít. És rájöttem arra, hogy tényleg nem az igazi a környezetem ilyen tekintetben, de sokszor túlságosan rágörcsölök és sokkal rosszabbnak látom a helyzetet, mint amilyen valójában.
2018. máj. 18. 19:17
 3/4 A kérdező kommentje:
azt halottam hogy a pszichologus akár 1 éves terápia is lehet. Ez igaz?
2018. máj. 18. 21:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább a környezettel van baj. Az embernek nagy problémát okoz az, hogy meg akar felelni mindenkinek, de ez lehetetlen. Ha az elvárasok szerint élsz akkor csak magad ostorozod. Ez melegként szerintem meg meg nehezebb lehet. Nem vagyok meleg de nekem is meg van a magam dolga ami ha elmondanék egy közösségben valószínűleg ki lennek taszítva.

Megtanultam csak magamnak megfelelni és egyszerűbb lett az élet. Ezt ajánlom neked.és egy pszichologikus is erre próbálna ráterelni. Az hogy nem találsz normális pasit..valószínűleg azért mert rossz helyen keresed.

2018. máj. 19. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!