Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol vannak normális fiúk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak normális fiúk?

Figyelt kérdés

Mièrt akar “minden fiú” csak dugni?

Vannak még normális fiúk vagy ez már elúszott?

18/f

2018. ápr. 29. 10:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
49%
Ha szexbarátságot akarok, és azt, hogy te dugj meg engem, akkor normálisnak számítok?
2018. ápr. 29. 10:20
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg komoly párkapcsolatra gondol, ami nem szexszel kezdődik.

Vannak, de nagyon nehéz megtalálni őket. A melegek túlnyomó többsége tele van lelki gondokkal és hibás világnézetekkel. Sajnos évekig küszködtem én is és már a többi kezdett kicsinálni engem. Mindazonáltal azt mondom, hogy ne add fel és bízz a sorsban. Mindenkinek meg van írva előre a boldogság és a párkapcsolat. ;-)

29/F

2018. ápr. 29. 10:46
 3/17 anonim ***** válasza:
95%
Én is korábban megkérdeztem magamtól ezt napi szinten... Aztán megismertem valakit pár hónappal ezelőtt sokat beszélgettünk, találkoztunk igaz végül nem jöttünk össze, de barátok lettünk és napi szinten beszélünk. Szal vannak, de nehéz őket megtalálni, kitartás!!
2018. ápr. 29. 11:19
 4/17 anonim ***** válasza:
93%
Itt. Itt vagyok. 😀
2018. ápr. 29. 11:20
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindig lesznek dugni akaró és szerelemre vágyó fiúk is...csak ugye, aki szexelni akar, könnyebb a dolga. Nem kell időt, energiát bele fektetnie, kompromisszumot kötnie, érzelmileg megnyílnia, nem kell elköteleznie magát stb.

Én utóbbival ellentétben viszont csak komoly kapcsolatot tudok elképzelni.

21/F

2018. ápr. 29. 12:13
 6/17 anonim ***** válasza:
88%

Én is csak komoly kapcsolatot tudok elképzelni bár szerintem ilyet mar leheteten találni

18/f

2018. ápr. 29. 13:12
 7/17 A kérdező kommentje:

Na úgy látom vannak még normális fiúk.:)

Köszönöm az értelmes válaszokat ment a pacsi!:)

2018. ápr. 29. 13:44
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Vannak még, pl. itt vagyok én is :) De amúgy én is azt tapasztalom hogy a többség csak szexre hajt, nehéz találni olyat aki komolyabban gondolja :/
2018. ápr. 29. 20:03
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretném hinni hogy ez változhat és változni fog, mert zerintem vagyunk így egy páran
2018. ápr. 29. 22:12
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Vannak, csak szép lassan beleunnak.

19/f

2018. ápr. 29. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!