Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hol vannak normális fiúk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak normális fiúk?

Figyelt kérdés

Mièrt akar “minden fiú” csak dugni?

Vannak még normális fiúk vagy ez már elúszott?

18/f

2018. ápr. 29. 10:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre válaszként:

Vannak, mint látod :D

Ide is írtak egy csomó választ, és az oldalon kívül, meg mégtöbben :D

De ha ez nem elég bizonyítél, én is normális kapcsolatot keresek :D

21/f

2018. ápr. 30. 00:30
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Igeen, én is egy párkapcsolatot szeretnék, bár elég régóta...

19/f

2018. ápr. 30. 00:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is normális kapcsolatot szeretnék végre, ahol megértésben, szeretetben élhetünk együtt, de most az érettségi idejéig hanyagolom ezt. 18/f
2018. ápr. 30. 08:13
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is minden nap felteszem magamnak ezt a kérdést...
2018. ápr. 30. 12:07
 15/17 anonim ***** válasza:
95%
Persze hogy vannak, de abba belegondoltatok már, hogy egy jó, mindkét fél számára kielégítő szexhaverság átmehet komoly kapcsolatba is? He?
2018. ápr. 30. 12:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is így látom, mint te, kedves kérdező. Akárkivel beszéltem eddig, szinte kivétel nélkül elképesztően türelmetlen módon csak a szexre ment, ha pedig közöltem vele, hogy hát nekem ez igy nem jó, akkor meg meg rendszerint ki is akadtak, vagy csak szimplán nem írtak többet.

Sokszor én is ott tartok már, hogy lehet fel kellene adnom ezeket az elveimet, de nem akarok lesüllyedni a fűvel-fával összefekszem szintre.

20/F

2018. ápr. 30. 14:33
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Egészen biztosan vannak normálisak, akik komoly kapcsolatot szeretnének. Én is ilyen vagyok, de a társkeresőkön a legtöbben csak szexet akarnak vagy esetleg azt mondják, hogy komolyat, aztán mégiscsak próbálkoznak. Én már kissé letettem az ismerkedésről, és szerintem sokan vannak így, akik feladják és pont elkerüljük egymást. (Saját tapasztalatom, hogy az átlagos külsejűek sokkal rendesebbek és komolyabb szándékúak, mint a kimondottan jóképűek.) (19/F)
2018. máj. 3. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!