Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk! Az normális, hogy kopasz fétisem van?
Most meg leszek kövezve mint heteró nő, de ezt sose értettem, hogy miben lenne másabb, ha egy meleg fiúnak a kopasz hapsik jönnek be, mint az, h egy heteró nő bukik a kopasz hapsikra?
Jah, tudom már. Az, hogy azoknak a melegeknek, akiket általánosságban nem kedvelnek(azaz unják inkább) az emberek, valamiféle pozitív megkülönböztető önérzetük és feltünési viszketekségük van. Egy normális embert (mind1 h heteró v meleg, nem kérdez ilyen ökörséget. ) Csak, mert...
Szia :D
Szerintem pont annyira normális mint hogy pl. nekem meg bejönnek az Ázsiai fiúk, másnak meg a bejönnek a szakállas pasik, megint másnak meg a sportolók, és így tovább!
Én mondjuk nem tudnám elképzelni hogy egy kopasz sráccal járjak, de attól még, az ha te kifejezetten erre gerjedsz, szerintem teljesen normális.
Mindenkinek más jön be :D
Huuu, engem elméletben tökre beindít az ilyesmi, probáltam már ilyesmi videókat is keresni, de keveset találni. Azt viszont nem tudom mennyire rezelnék be ha gyakorlatban jutnék el idáig valakivel. 😀 Lehet félnék, hogy kopaszon kell mászkálnom akkor is ha esetleg nem áll jól. 😀
20/F
Szerintem normális a dolog, melegeknél meg hatványozottan.
Nekem is általában kopasz a fejem, s a fodrászok, akikhez járok időről-időre csodálkoznak, hogy miért kell leborotválniuk a fejemet teljesen.
Ha találnék valakit, akkor kölcsönösen ellenénk ezzel a dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!