Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lépjek valamit?
szerintem a tesi tanárom meleg
ciki lenne ha bepróbálkoznék?
nincs barátnője szingli, rég nem is volt. eléggé ad a külselyére nagyon kedves és bír engem szóval reménykedve a diszkrétciójában azon gondolkoztam hogy talán bepróbálkozok mindig becéz néha még ciki is mert néha b*zisan hangzik és a haverjaim nevetnek de nem vállalom nyiltan a biszexualitásom szóval azért néha ciki. mindig megveregeti a vállam meg velem csináltat mindent folyton beszélgetést kezdeményez szóval na meg néz tesi közben nem lehet úgy azért átéreztetni hogy miért veszem ezeket jelnek de bejön amúgy meg nem idős mert vagy 5 éve tanít csak én meg végzős vagyok már 18 éves lassan 19. szóval próbálkozzak be?
De miért is kéne "bepróbálkoznod"? Annyi sok jó pasi lehet a környezetedben! ;-)
Csak akkor próbálkozz be nála, ha elolvastad a "Magyar helyesírás szabályai" című könyv legújabb, talán 19. kiadását!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!