Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kolapanda1234 kérdése:
Van egy kezdődő kapcsolatom csak nem tudom hogyan lépjek tovább. Tudnátok tanácsokat adni? Többi lent.
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt lassan egy hónapja, Valentin napra megleptem már virággal és csokival. És közös program és vacsora is volt már. Szerintetek túl gyors az iram vagy pont jól haladok? A vonzalom kölcsönös de a csókig nem jutunk el, a szexről nem is beszélve. Mit tegyek hogy tovább lépjek a kapcsolatba? ( A lány velem egy idős. ) 21/F2018. febr. 20. 16:59
1/8 anonim válasza:
Csókold meg, te szerencsétlen! Mire vársz?
2/8 anonim válasza:
Akkor ha most van lassan egy hónapja, valentin napkor 2-3 hete ha ismerhetted.. Szerintem még korai volt rá a virág. És most komolyan már olyan égető, hogy egy hónapja se ismered és még nem rakta szét a lábát? Várjál he, mert ebbe fogsz belebukni ha ezt sürgeted...
3/8 anonim válasza:
Csokold meg aztán már könnyebben fog menni adolog
4/8 anonim válasza:
Dugd meg míg meg nem teszik helyetted.Tapsra vársz?
5/8 anonim válasza:
Nehany het ismertseg utan vettel neki vmit Valentinnapra, ami a szerelmesek napja?! Ijeszto, levakarhatatlan, ketsegbeesett pasi benyomasat kelti. Es ezekutan meg szoba all veled? :D
6/8 anonim válasza:
Akkor mégis hol tartatok? Egyáltalán van valami testi kontakt? Beszélgetés közben simogatod legalább a kezét, átkarolva vagy kézen fogva szoktad kísérni?
Ha ezeket elmulasztottad, akkor vidd el sürgősen korizni, és ott viselkedj végre oltalmazó férfiemberként!
7/8 A kérdező kommentje:
Lehet a virág kicsit korai volt 2 hét után... De úgy éreztem hogy azzal be tudnék vágodni nála :))
2018. febr. 20. 20:41
8/8 anonim válasza:
A virág nem volt korai, azzal legalább egyértelműen tudattad, hogy nem a meleg barátja akarsz lenni. De még azok is taperolják lánybarátaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!