Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt 30-45 éves hölgyek?...

Vannak itt 30-45 éves hölgyek? Szeretnék ismerkedni/barátkozni. Tanácsokat kérni az idősebbtől hogy miért nem volt még kapcsolatom.

Figyelt kérdés

Itt van kép is rólam.

[link]

2014. máj. 18. 00:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Kiengedtek a pszichiátriáról hétvégére, fiam?
2014. máj. 18. 00:47
 2/10 anonim ***** válasza:

Talan azert nem volt meg kapcsolataod mert a profilkeped olyan hogy legfoljebb nekrofilok figyelmet kelted fol...de tudom h nem ez a lenyeg az egeszben...mindegy

Mondjuk eleg nagy ballepes volt ilyen ertelmetlen kerdest kiirni es melle a facebook profilodat megosztani.

Komolyan azt hiszed h majd egy 30-45 ev kozotti no fogja tudni megmondani h miert nem volt meg kapcsolatod?!

2014. máj. 18. 00:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Jól nézel ki, talán nagyon komoly vagy, nincs benned az a lazaság. Első körben lazábban jó kezdeményezni, és könnyedén venni, ha elutasitanak, de rajtad az látszik, hogy nagyon komolyan vennéd a kapcsolatot és egy esetleges elutasitást és inkább nem mernek veled járni.. Jópár együtt járás után is dönthet ugy egy lány, hogy mégse akar járni, és ezt nem merik bevállalni, hogyha mégse felelsz meg nekik, akkor hogy küldjenek el. De ez csak az én véleményem, és nem is vagyok ennyire tapasztalt. 20L
2014. máj. 18. 01:02
 4/10 A kérdező kommentje:

Értem mit mondasz, de szerintem ez rám nem igaz:)

Bár az igaz hogy nem nagyon szoktam laza lenni.

2014. máj. 18. 01:08
 5/10 A kérdező kommentje:
Rendkívül szeretnék laza és humoros lenni, de mi erre a recept?
2014. máj. 18. 01:12
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem már pánikolsz, vagy nagyon akarod, valahogy ugy kellene hozzáállnod, hogy tetszik egy lány megszólitom és ha elküld akkor lazán továbbállok, és majd lesz másik lány aki tetszik és akkor majd nála is megprobálom. Persze elsőbb mérd fel, hogy azért bejönnél-e neki, visszamosolyog-e rád, vagy teljesen elutasit. Valahogy ugy állj az egészhez, hogy csak nyerhetek vele, veszteni nem fogok semmit, ha véletlenül nem jön össze.. meg persze járs
2014. máj. 18. 01:17
 7/10 anonim ***** válasza:
6- meg persze járj társaságba, vagy keress olyan régi ismerős lányokat, akikkel ki tudsz alakitani olyan társaságot, hogy rajtuk keresztül más lányokkal is könnyebben ismerkedhetsz.
2014. máj. 18. 01:18
 8/10 A kérdező kommentje:

minden lányhoz így állok hozzá, elküld mind aztán megyek a másikhoz.

Az baj hogy nem szoktam szarozni? Szóval én olyan vagyok hogy megmondom neki egyből mit szeretnék.

"Szia, megakadt rajtad a szemem, jó lenne ha randiznánk egyet és adjunk magunknak egy esélyt...aztán persze mindig flegmán továbbállnak:(

2014. máj. 18. 01:38
 9/10 anonim ***** válasza:
kérdező, akkor tudod a problémára a választ, többet kellene udvarolnod. pl. odamész a lányhoz és megkérdezed sétálna-e veled, mert olyan jó lenne kicsit beszélgetni, vagy elmegyünk-e fagyizni, strandra. Beszélgess először, kérdezz tőlük mindenfélét, hogy melyik suliba jár, mi érdekli, mit sportol, azt ha normálisan tudtok beszélgetni utána jöhetne egy kis találkozás, elmenni vele kicsit sétálni és ha ugy is alakul köztetek, megengedi hogy megpuszild, megfogd a kezét, csak utána léphetnél tovább. Ne rohanj igy le senkit.
2014. máj. 18. 09:20
 10/10 A kérdező kommentje:

Ja csak élőben nem találkozom emberekkel nagyon.

Max facebookon bejelölök lányokat de többségük vissza sem jelöl, amelyik meg igen azzal szoktam azért beszélgetni sőt olyan is volt már hogy 3x találkoztam ugyanazzal a csajjal és utána koptatott le hogy "Ne találkozzunk többet.." Nem is nyomultam pedig rá, semmi testi kontaktus nem volt.

2014. máj. 18. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!