Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted is buta liba vagyok hogy 18 évesen 37 éves pasival van szex kapcsolatom?
Nem feltétlen.
Ha akartad, és azt kaptad, amit szerettél volna: nem.
Nem.
Ha neked ez a jó, és ezzel nem okozol fájdalmat másnak (nem nős a pasi) akkor nincs gond.
Teljesen igazad van, semmivel ne foglalkozz
A Te életed, a ti élményetek.
Egy biztos, ha kultúrált a pasi, 1000%-al több örömöt tud okozni (nemcsak szexuálisan), mint egy mai 20-onéves srác, mert szegéynek 80-90%-a annyira férfiatlan pö.. cs, hogy hihetetlen.
Nekem is (53F) egy 21é csodaálatos testű bnőm van már 3 éve. Az első egy évben csak szexelni jártunk össze 3-4 órás akciókra.
Elmondása szerint már akkor is utálta az őt gyerekesen, vagy gyökér módon kostolgató korban hozzáillőket. (ez mára még jobban erősödött benne).
Jaaa, nincs bulizás, nem járja az éjszakát, semmi cicababa-FBlikegyűjtés-műhaj-ferdephonosselfiegyüjteménnyel nem foglalkozik.
És igen, szereti a Martinit-Cydert-vörösbort néha néha.
És nekem szól, ha inni van kedve, miért is, mert mellettem megteheti mert biztonságban van és marad.
Olyan igazi atommódon be szokott piálni úgy 1,5-2 havonta egyszer. Olyankor azt csinálok vele, amit akarok, megmondta :-)
Na mindegy, ez így kicsit off volt, sorry.
Abszolut nem vagy buta liba.
Te életed. Hogy nem valt el valoban merülhetnek fel kérdések. De ne hagyd hogy a "jóakarok" szétszedjenek bennetek.
Ugyanennyi volt közöttünk. Négy pasin volt túl, de fogalma sem volt a szexről. Mutattam neki pár dolgot, és nagyon tetszett neki.
Az életem másként alakult, eltávolodtunk.
Jó húsz év után megkeresett, és azóta ostorral se tudnám elkergetni, mert "csak velem ilyen jó". Azt mondod, dicsekszem?! Hááát, lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!