Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted is buta liba vagyok hogy 18 évesen 37 éves pasival van szex kapcsolatom?
Ha csak szexkapcsolat lenne, vagy nem terveznél vele gyereket, akkor nincs vele semmi gond. Nekem is volt egymás után 3 ilyen nagy korkülönbségű kapcsolatom, mind 2,5-3 évig tartott, jó volt, élveztük.
De az a része már sántít a történetednek, hogy nős, és lusta volt elválni, no de majd most, és majd téged vesz feleségül, és közös gyereket terveztek. Majdnem ugyan ilyenbe futottam bele az utolsó kapcsolatomnál, annyi különbséggel, hogy ő nem volt nős. De képtelen volt végleg megszakítani a kapcsolatot a másik nővel. Jó hogy nem vágtunk bele a gyerek-projektbe.
Szóval ha nem akarsz magadnak sok-sok szomorúságot, akkor nem veszed komolyan a pasast, amíg valójában fel nem mutatja a bírósági végzést a válásról.
"37 éves pasival van szexkapcsolatom"
"el szeretne majd venni, jelenleg babatervezés előtt állunk"
Mindezek fényében a kérdésedre a válasz: IGEN.
:D
Nekem 20 évesen volt 32 évesel 36 èvessel és 42 évessel
Akkor lennél buta liba ha többet belegondólnál ebbe a kapcsolatba..
24N
Bocsi
Most olvastam a többi kommented
Pff ha azt hiszed hogy feleség leszel meg terhes leszel és veled fog maradni tévetsz.
18 évesen max egy érettségid lehet
Dolgozni dolgoztál legalább 1 évet
Mert ha nem akkor csak Gyest fogsz kapni meg Csp a gyes kb 28.000forint a családi pótlék meg 12.200Ft ami pícsafüst nem sok mindenre lesz elég
Szóval igen buta liba vagy
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!