Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerinted is buta liba vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted is buta liba vagyok hogy 18 évesen 37 éves pasival van szex kapcsolatom?

Figyelt kérdés

#szexkapcsolat #bántas miatta
2018. febr. 18. 23:53
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
57%
Nem vagy buta liba. Még akkor sem lennél az, ha rendes kapcsolat lenne köztetek
2018. febr. 19. 08:22
 12/29 anonim ***** válasza:
61%
De buta vagy...egy még nős pasival élvezkedsz, ami most biztosan nagyon jó az egódnak, meg a puncidnak, de nehogy elhidd, hogy ő lesz majd a gyermekeid apja és hű társad életed végéig...
2018. febr. 19. 08:26
 13/29 anonim ***** válasza:
48%
Ha te így jól érzed magad, akkor ne foglalkozz vele, hogy mások mit mondanak.
2018. febr. 19. 08:42
 14/29 anonim ***** válasza:
34%
Kamu.
2018. febr. 19. 08:44
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak szexkapcsolat lenne, vagy nem terveznél vele gyereket, akkor nincs vele semmi gond. Nekem is volt egymás után 3 ilyen nagy korkülönbségű kapcsolatom, mind 2,5-3 évig tartott, jó volt, élveztük.

De az a része már sántít a történetednek, hogy nős, és lusta volt elválni, no de majd most, és majd téged vesz feleségül, és közös gyereket terveztek. Majdnem ugyan ilyenbe futottam bele az utolsó kapcsolatomnál, annyi különbséggel, hogy ő nem volt nős. De képtelen volt végleg megszakítani a kapcsolatot a másik nővel. Jó hogy nem vágtunk bele a gyerek-projektbe.

Szóval ha nem akarsz magadnak sok-sok szomorúságot, akkor nem veszed komolyan a pasast, amíg valójában fel nem mutatja a bírósági végzést a válásról.

2018. febr. 19. 08:55
 16/29 anonim ***** válasza:
85%

"37 éves pasival van szexkapcsolatom"

"el szeretne majd venni, jelenleg babatervezés előtt állunk"

Mindezek fényében a kérdésedre a válasz: IGEN.

:D

2018. febr. 19. 09:36
 17/29 anonim ***** válasza:
37%
Nem vagy az. Jogod van hozzá. Nagykorú vagy
2018. febr. 19. 09:46
 18/29 anonim ***** válasza:
76%

Nekem 20 évesen volt 32 évesel 36 èvessel és 42 évessel

Akkor lennél buta liba ha többet belegondólnál ebbe a kapcsolatba..

24N

2018. febr. 19. 09:47
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi

Most olvastam a többi kommented

Pff ha azt hiszed hogy feleség leszel meg terhes leszel és veled fog maradni tévetsz.

18 évesen max egy érettségid lehet

Dolgozni dolgoztál legalább 1 évet

Mert ha nem akkor csak Gyest fogsz kapni meg Csp a gyes kb 28.000forint a családi pótlék meg 12.200Ft ami pícsafüst nem sok mindenre lesz elég

Szóval igen buta liba vagy

24N

2018. febr. 19. 09:52
 20/29 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem te önmagadat tartod elsősorban buta libának, különben nem tetted volna fel a kérdést. Abból a szempontból hogy te minek tartod magad és mások mit mondanak az megint más kérdés.
2018. febr. 19. 10:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!