Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez? Mit tehetnék, hogy ne legyek ennyire érzékeny?

Szerintem ők csak szexet akartak csak hazudoztak neked, mert azt hitték hogy megváltozik majd a véleményed. Velem is megesik időnként, hogy beleélem magam az ismerkedésbe és utána sajnos pofára esés a vége. Azzal szerintem nincs gond, ha megkedvelsz valakit az ismerkedés alatt, mielőtt még találkoznátok, de nem árt kiderítened, hogy mit is akar valójában a másik, jó ha egyértelműen tisztázod vele előre, hogy te komoly kapcsolatot keresel.
(Én is komolyat keresek, de a legtöbben csak szexet akarnak, de ezeket könnyen ki lehet szúrni.)

Első lépés: ha Pesti vagy ismerkedj Pestiekkel.
Pl ha társkeresőn nézelődsz, akkor már rálehet szűrni város szerint. a távkapcsolatok szarok, sok ott a probléma, az utazás is drága.
Szerintem ezzel meg is oldódna a problémád, mert pesten belül max 1 óra úttal találkozhatsz a másikkal.

Hát a legtöbb ember 1 hét után megunja a levelezgetést... Velem is előfordult, hogy sokáig leveleztem valakivel, aztán már nem írt többet. Igazából a minél hamarabbi találkozó az, ami összehoz téged valakivel. Én pl tök jól elcsevegtem egy sráccal neten, képről tetszett is, aztán találkoztunk és mindketten levágtuk, hogy nagyon nem illünk egymáshoz. Aminek igazából szembetűnő oka nincs (mindössze a kémia nem működött köztünk).
Úgyhogy javaslom, hogy ne levelező szakon próbálj meg párkapcsolatot szerezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!