Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van ez? Mit tehetnék,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Mit tehetnék, hogy ne legyek ennyire érzékeny?

Figyelt kérdés
Már többször előfordult, hogy elkezdtem ismerkedni valakivel és tök jól haladtunk szimpatikusak is voltunk egymásnak. Jókat beszélgettünk 3-4 hétig kb. és utána szépen lassan már nem nagyon akarnak beszélgetni. Még mielőtt jönne a kérdés neten kezdünk el ismerkedni csak sajnos nem egy városban vagyunk és általában a vizsgák meg a suli miatt nem tudnánk találkozni kb. 2 hónapig előtte mondják h igen találkoznának meg minden csak a suli meg a meló. És tényleg érződik is mert keresnek meg minden, de aztán a végére meg kb. megszűnik az érdeklődésük vagy nem tudom. Egy jó beszélgetéshez, ismerkedéshez 2 ember kell. :/ én meg meg is szakadhatok ha már ők nem.akarnak. Most is megismerkedtem egy sráccal és ugyanez a helyzet én pesti.vagyok ő debreceni és kb. Júni közepén beszéltük korábban, hogy.majd találozunk, de már nem.nagyon beszélünk, pedig én kivancsi lennék rá élőben is. És ezek engem megviselnek :( mert azért ha valakivel több mint egy hónapja beszélek megkedvelem akaratlanul, lehet azért mert nagyon vágyom már egy párra :( egyik legjobb barátom is azt mondja hogy ne éljem magam bele semmibe akár milyen jól is megy a dolog, addig amíg nem találkoztunk.. és el is hatáozom, hogy így lesz meg, hogy nem beszélgetek hónapokig valakivel anélkül, hogy találkoznánk, de már vagy 3.jára esek ebbe a hibába. :(( köszi ha elolvastad. Veletek is volt ilyen? Mit tehetnék, hogy ne viseljen meg ez ennyire? :(

2018. máj. 11. 12:15
 1/4 A kérdező kommentje:
Nem, mert többen is mondják, hogy helyes vagyok csak én nem kalandozgatok, meg szexrandizok... Nyílván velük is képcserével kezdtük... nem beszélgetek kép nélkül hónapokig random emberekkek...
2018. máj. 11. 12:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ők csak szexet akartak csak hazudoztak neked, mert azt hitték hogy megváltozik majd a véleményed. Velem is megesik időnként, hogy beleélem magam az ismerkedésbe és utána sajnos pofára esés a vége. Azzal szerintem nincs gond, ha megkedvelsz valakit az ismerkedés alatt, mielőtt még találkoznátok, de nem árt kiderítened, hogy mit is akar valójában a másik, jó ha egyértelműen tisztázod vele előre, hogy te komoly kapcsolatot keresel.

(Én is komolyat keresek, de a legtöbben csak szexet akarnak, de ezeket könnyen ki lehet szúrni.)

2018. máj. 11. 13:01
 3/4 anonim ***** válasza:
89%

Első lépés: ha Pesti vagy ismerkedj Pestiekkel.

Pl ha társkeresőn nézelődsz, akkor már rálehet szűrni város szerint. a távkapcsolatok szarok, sok ott a probléma, az utazás is drága.

Szerintem ezzel meg is oldódna a problémád, mert pesten belül max 1 óra úttal találkozhatsz a másikkal.

2018. máj. 11. 14:55
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát a legtöbb ember 1 hét után megunja a levelezgetést... Velem is előfordult, hogy sokáig leveleztem valakivel, aztán már nem írt többet. Igazából a minél hamarabbi találkozó az, ami összehoz téged valakivel. Én pl tök jól elcsevegtem egy sráccal neten, képről tetszett is, aztán találkoztunk és mindketten levágtuk, hogy nagyon nem illünk egymáshoz. Aminek igazából szembetűnő oka nincs (mindössze a kémia nem működött köztünk).

Úgyhogy javaslom, hogy ne levelező szakon próbálj meg párkapcsolatot szerezni.

2018. máj. 11. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!