Mit tehetnék a hidegre érzékeny fogakkal?
2 hónap alatt 5 fogam lett betömve (lusta voltam fogat mosni kiskorom óta, tudom ,trehány vagyok) és az első óta nagyon érzékeny a hidegre már az egész szám, az első tömés a bal első 1-es volt, és még egy pohár hideg csapvíz is olyan mintha beleharapnál egy jégkrémbe, azóta tömve lett a jobb felső 1-es, 3-as és 7-es és a bal alsó 7-es szóval jól el vannak osztva, most ott tartok hogy egy olyan szendvicset se tudok megenni amiben a hűtőből kiszedett paradicsom van mert még attól is fáj, inni gond nélkül csak vagy meleget vagy szívószállal tudok, utóbbit nehéz kicitelezni ha megyek valahova, pl munkában.
A fogorvos azt mondta pár hétig tart de ugye nekem folyton új tömésem lett szóval nem múlik, az meg ugye kicsit húzós ha még 1-2 hónapig nem ehetek semmi szobahőmérséklet alattit.
Nekem pár nap alatt elmulasztotta ez a fogkrém az érzékenységet, de volt egy fogam amit fognyaknál betömtek és lakkot kentek rá, csak így múlt el az érzékenység.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!