Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem jön össze egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem jön össze egy férfivel sem? 22/F

Figyelt kérdés
Budapesten keresek helyel rendelkező férfit 2 éve és valahogy senkivel sem sikerül összehoznom a találkozót. Nem vagyok idős ,sem kövér vagy csúnya. Nem várok el semmi nag dolgot a partneremtől. A társkeresőkön sem írnak már rám. Mi lehet a probléma? Van olyan társkereső ahol aktívan vannak melegek?

2018. máj. 8. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
talán ki kellene menned a lakásból és elmenni egy meleg bárba?!?!
2018. máj. 8. 16:04
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha már próbálkoztál a társkeresővel, akkor tudhatod, hogy vannak ilyenek. A leírásodból pedig nem lehet kideríteni és megválaszolni, hogy mi a probléma gyökere.

De nyugi, sokan fognak itt privátban írni neked... :)

2018. máj. 8. 16:06
 3/6 anonim ***** válasza:
18%
Hat lehet hogy ronda nem vagy, de szep sem. Nekem irnak azert es rengeteg labnyomot kapok. Nem gyozok valogatni. 24/F
2018. máj. 8. 17:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a társkeresőkön sajnos csak ilyenek vannak, akik alkalmi/szexkapcsolatot keresnek.
2018. máj. 8. 19:31
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én pl szexhavert keresek és annak ellenére, hogy mindenki szexet keres nem találok. Az elvárások és amit az ember nyújt nincsenek együtt. Tehát mindenki kb 10-es pasit akar aztán lehet hogy ő meg egy 5-ös pasi kb. Szóval furák. Pedig jó lenne egy szexhaver akivel lehet smárolni, bújni, szexelni, barátoknak lenni...
2018. máj. 9. 08:18
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van helyem, mégsem jön össze senkivel, mert az utolsó pillanatban gondolják meg magukat.Többsége "kíváncsi heteró", azaz gyáva nős. Nekem volt már szexhaverságom fiatal sráccal, öt évig tartott, csodálatos volt. Október óta szeretnék megint ilyet, de nem akárkivel.Szeretkezős, bújós, csókot, ölelést szerető, egyutt alvó kedves pesti sráccal, aki nem anyagias, de szereti ha érzelmileg - is - kényeztetik:)
2018. máj. 9. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!