Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg sztereotípiák mennyire igazak?
Figyelt kérdés
Mennyire igazak ezek és ti mennyire vagytok "sztereotipikus" melegek?2018. máj. 6. 22:34
2/5 anonim válasza:
Épp az, hogy a sztereotípiák sokszor igazak.
Más tészta, hogy sokszor elég negatív dolgok.
3/5 anonim válasza:
Szerintem ez kicsit vegyes.. nem tudom, mennyire sztereotípia, de párommal mindketten imádunk főzni és szerintem jól is tudunk, ill mindketten hepciásak vagyunk a rendre és tisztaságra.
És akkor amikben szerintem nem felelek meg a sztereotípiáknak:
(lehet készülni a lepontozásra)
- Utálom a koktélokat, ill. alapvetően minden édes alkoholos italt.
- Nem szeretek táncolni.
- Nem értek a női dolgokhoz és nem is érdekelnek különösebben.
- A monogámiában hiszek, nem osztozom senkivel a páromon.
- Nem vagyok feminim és nem is jönnek be a feminim pasik.
- Nem hiszek a "meleg közösség" fogalmában..
4/5 anonim válasza:
A legtöbb melegre nem igazak de én elég sztereotipikus melegnek tartom magam. Feminin vagyok, érdekel a divat, sok barátnőm van, stb.
5/5 everlight válasza:
Nem alaptalanul vannak sztereotípiák,sokakra igazak.Nyílván nem mindenkire de sokakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!