Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mi akar lenni mikor egy meleg férfi hetero férfit keres szexpartnernek?
A kérdésben meleg férfi szerepel, mégis transzvesztitáról írsz, de egyébként szerintem transzszexuálisra gondolsz. De igazából mindegy.
Attól, hogy valaki transz, még nem zárja ki a lehetőséget annak, hogy totál idióta, esetleg homofób legyen.
Nézd, te kicsit fogalmi zavarban szenvedsz.
a meleg férfi azt jelenti, hogy férfi(testben és lélekben) férfihez vonzódik.
A transzvesztita azt jelenti, mikor egy férfi szeret nőnek öltözi, ez viszont független a szexuális irányultságától.
Szerintem te a transzexzuális férfiakra gondolták.
Ők viszont nem tekinthetőek melegnek, mert a pszichés nemük eleve nő, így természetes, hogy a férfiakhoz vonzódnak.
Az, hogy mi...nézd, van akinek belefér műtét után egy transzexuálissal élni, van, akinek nem.
Mindenki más...
Jajjj de tudtam hogy belefognak kötni! XD
Most írhattam volna sissy boyt,sheboyt,female boyt,cd-t,shemalet,ladyboyt,stb....
És ilyen se létezik hogy valaki férfi testbe születik női lélekkel.
Aki férfinak születik és a férfiakhoz vonzódik homoszexuális, ugyan ez az eset azokkal a férfias nőkkel.
Az más kérdés hogy ezt magában nem tudja elfogadtatni és olyanokkal takarózik hogy ő egy férfi testbe zárt nő és hasonlók...
"És ilyen se létezik hogy valaki férfi testbe születik női lélekkel."
Miért ne lehetne??? Ezt kifejtenéd bővebben?
6
Mert nincs olyan, hogy lélek. Mentális betegség, ha valaki nőnek érzi magát férfiként vagy fordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!