Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az egyik barátomba vagyok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egyik barátomba vagyok szerelmes és ezt elmondtam neki, azóta sem beszéltünk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Kb 1,5 éve vagyunk ugyanabban a társaságban, ahol kevesen tudják rólam, hogy meleg vagyok.

Ez a srác hirtelen toppant az életembe és nagyon jó barátok lettünk. Részemről ez nem volt szerelem első látásra, később alakult ki és nagyon sokat örlődtem, de végül elmondtam neki. Azzal kezdtem, hogy meleg vagyok. Látszott rajta, hogy meglepődött, de csak mosolygott. Ugyanolyan volt a barátságunk a továbbiakban, részemről csak még jobban beleszerettem. Hidegzuhany volt, mikor bevallottam neki az erzeseimet, komolyan. Nem szólt semmit, fapofa, bocsánatot kért és ott hagyott. Azóta nem találkoztam vele,az utcán se láttam, neten sem érem el, a barátaink azt hiszik összevesztünk. Bánt, hogy kerül és nem szól semmit. Legalább utasított volna el, az is jobb lenne.

2018. máj. 6. 07:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mit akarsz tenni? Semmit ne tegyél, de nem is tudsz semmit tenni. Az ő részéről ez egyértelmű elutasítás volt, mégha elég bunkó is. Fogadd el, hogy ő hetero (legalábbis ezek alapján) és inkább keress egy másik srácot, aki tetszhet. Ezt a srácot meg felejtsd el, az lesz neked is a legjobb, tapasztalatból beszélek.
2018. máj. 6. 10:23
 2/15 anonim ***** válasza:
73%

nem tudom mire számítottál.. hogy majd rájön ő is hogy meleg mint a filmekben?

a másik meg hogy neked megért ennyit hogy tönkre tedd a barátságotokat? még ha lány lennél akkor is gondolhattál volna arra, hogy ezek után már semmi se lesz olyan mint előtte.. előbb gondolkozni kéne

27/f m

2018. máj. 6. 12:39
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

Voltam már szerelmes legjobb heteró barátba de eszembe nem jutott volna ezt így előadni.

Együttérzek veled, de ezek után tényleg ne várj már semmit.

Nem volt jó ötlet megmondani neki, egy szerelmi vallomástól nem lesz meleg.

Ne tegyél semmit, ha esetleg másképp érez, keres téged.

2018. máj. 6. 14:26
 4/15 anonim ***** válasza:
95%

Sajnos semmit nem tudsz tenni.

De én megértelek. Amit tettél, ne sajnáld. Így kellett történnie. Azért még a barátságotok megmaradhatott volna, ha a barátod jobban tudta volna kezelni a helyzetet - mert van ilyen. Tapasztalatból írom. Szóval nem te vagy a hibás, hanem ő.

2018. máj. 6. 22:12
 5/15 anonim ***** válasza:
75%
Csak nem gondoltad, hogy ezek után még beszélni fog veled. El kell felejteni!
2018. máj. 7. 08:23
 6/15 anonim ***** válasza:
95%

Nem hiszem, hogy azt várta volna a kérdező, hogy a vallomástól meleg lesz a barátja, de van amikor úgy érzed, hogy el kell mondanod. Egyrészt mert a legjobb barátodnak is tartod és szeretnél vele mindent megbeszélni, hogy tisztán lásson, másrészt mert nem akarsz neki hazudni.

Neten letiltott egyébként? Azért nem éred el?

2018. máj. 7. 09:40
 7/15 A kérdező kommentje:

Tudtam jol, h mit vallalok... nem hirtelen dontes volt ez, honapokat gyotrodtem, h elfogadjam nem lesz semmi koztunk. Nem ment, kesz. Muszaj voltam elmondani neki, mert ugy ereztem megorulok. Egy nyilt visszautasitastol talan jobban felfogta volna az agyam h nincs es nem is lesz semmi! De csak bonyolultabb lett.

Igen, az egyik legjobb haverom , egy nyilt es oszinte embernek ismertem meg, mindent elmondott nekem, most meg a barati tarsasagunkba sem jon le, ha ott vagyok.

Nem tiltott le; de nem írtam még neki

2018. máj. 8. 14:44
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én azt mondom beszélj vele, az a legjobb. Beszéld meg vele, hogy te felfogtad, hogy nem, de szeretnéd ha nagyjából megmaradna az a kapcsolat ami eddig is megvolt. Lehet, hogy megijedt ettől, hogy ezt elmondtad neki, és ő sem mer lépni. Gondold át, hogy mit írhatnál neki, szerintem mindenféleképpen megér mégegy próbát!
2018. máj. 8. 21:26
 9/15 anonim ***** válasza:
93%
Lécci beszélj vele és ha vannak infok oszd meg nekünk mert nagyon érdekel ! :D mellesleg én is igyan így voltam...első volt a bevallás majd aztuán elkezdett kérdezösködni hogy na és van valaki a haveri társoságunkban aki tetszik? Hát ő..felelem...sorolja a neveket...nem.nem.nem...elért magához. Én? Hát ő*cigi kiesik a kézből* igen..:| nem reagált semmi rosszat igazából meglepődött hogy ennyire helyes hogy még egy srácnak is bejön.:D de mondta hogy sajnálja de ő nem érez semmit mivel a csajok azok akik megmozgatják a fantáziáját így finoman elutasitott. Azota a haverságunk nem változott semmit ugyan úgy jó pajtik vagyunk mint régen!:D viszont a teesetedet nagyon sajnálom reméllem rendben jön nálatok minden.. pacsi:)
2018. máj. 8. 22:05
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Én meg azt mondom, ha ennyire kerül azóta, hogy csak miattad képes a baráti társaságot is kihagyni, akkor teljesen felesleges próbálkozni bármivel is. És ha neki ennyit ért a barátságotok, hogy egy ilyen vallomás miatt teljesen megszakított mindent, akkor nem is kár érte, mert ő is pont ennyit ért. (Az én legjobb barátom is hetero, ugyan nem vagyok bele szerelmes, de nyíltan a tudtára adtam már jó párszor, hogy azért ettől függetlenül még testileg bejön, mégse koptatott le.) Egy biztos, ha nem leszel vele semmilyen kapcsolatban, neked is könnyebb lesz túltenni magad rajta. Egyébként sajnálom, hogy így alakult a barátságotok, ez az egyik legrosszabb, ami történhetett az egész szituból. :(
2018. máj. 8. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!