Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egyik barátomba vagyok szerelmes és ezt elmondtam neki, azóta sem beszéltünk. Mit tegyek?
Kb 1,5 éve vagyunk ugyanabban a társaságban, ahol kevesen tudják rólam, hogy meleg vagyok.
Ez a srác hirtelen toppant az életembe és nagyon jó barátok lettünk. Részemről ez nem volt szerelem első látásra, később alakult ki és nagyon sokat örlődtem, de végül elmondtam neki. Azzal kezdtem, hogy meleg vagyok. Látszott rajta, hogy meglepődött, de csak mosolygott. Ugyanolyan volt a barátságunk a továbbiakban, részemről csak még jobban beleszerettem. Hidegzuhany volt, mikor bevallottam neki az erzeseimet, komolyan. Nem szólt semmit, fapofa, bocsánatot kért és ott hagyott. Azóta nem találkoztam vele,az utcán se láttam, neten sem érem el, a barátaink azt hiszik összevesztünk. Bánt, hogy kerül és nem szól semmit. Legalább utasított volna el, az is jobb lenne.
Sokan mondtátok, hogy beszéljek vele. Hát rászántam magam és írtam neki, hogy beszélgessünk, mint régen -szigorúan baráti célzattal. Belement, holnap délután talalkozok vele :)
Félek, hogy mi lesz, de szerintem is az a legjobb, ha tisztázzuk, hogy legalább a barátságunk megmarad e vagy sem..
Hihetetlen az egész :D
Először azt hittem el se fog jönni, vártam rá jó sokáig...
Utána leultunk beszélni és elmondtam gyorsan neki (mivel nem akart megszolalni, folyton kerülte a tekintetemet) hogy beleszerettem és tudtam hogy nem lesz viszonzott, mert ugye ő tudomasom szerint hetero, és sajnálom, hogy csak úgy lerohantam, de úgy ereztem,h el kell mondanom és most nem tudom, hogy mi van, mert csak úgy elrohant, nem jelentkezett, és nem szeretném, h mindenkinek elmondana, h meleg vagyok, és hogy szeretném ha valahogyan meg baratok lennenk, mert az elmúlt évben nagyon jól kijottunk, csak adjon időt, hogy elengedjem.
Ezt elhadartam, majd sokáig csend volt. Végül ő is elmondta, amin meglepodtem. De nagyon...
Azt mondta, hogy tudja, h gyerekesen viselkedett és bunkosag volt, h ott hagyott. Meglepodott a vallomasomon és ettől zavarba jött. Túlságosan szégyellte magát és nem mert a közelembe jönni, azt hitte, hogy lenezem emiatt és haragszok rá.
Szóval megbeszeltuk, hogy továbbra is barátok maradunk. Megkerdeztem,h nem lesz e kellemetlen neki a tudat, h tetszik, erre azt mondta, h nem, ő csak azon aggódik, hogy én gyereknek fogom tartani a viselkedése miatt.
Örülök, h jól sült el, viszont csóró gyerek olyan zavarban volt ahányszor rá néztem - hogy most nem tudom, hogy merjek e többre gondolni, mert az elejétől kezdve nagyon fura volt a srác :D
Persze egyenlőre örülök, hogy tudtunk beszélni és továbbra is barátok maradunk. Ma este osszeul a társaság, remélem eljon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!