Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Nekem nagyon jó. Elsőre kicsit fura volt,de már nagyon megkedveltem.
2/11 anonim válasza:
Nagyon jó dolog!
Egyszer elkezded, utána mindig arra fogsz vágyni, hogy csináld! 25F
3/11 anonim válasza:
Nagyon jó érzés!
Én imádok szopni!
Főleg fiatal fiúkat!
Csak kár, hogy nincs jelentkező!
Isteni érzés tudni, hogy neki azért lett JÓóóó, mert én szoptam ezerrel! Érezni, ahogy egyre keményebb, majd elkezd lüktetni, és elmegy... Fantasztikus!
5/11 anonim válasza:
Meg nem tudom
De akarom 16f privik johetnek
6/11 anonim válasza:
Nagyon-nagyon jó érzés! Próbáld ki :)
7/11 anonim válasza:
Isteni kapni és adni eggyaránt.
Főleg ha fiatalabb csinálja.
18F
8/11 anonim válasza:
még csak csak egy haverommal volt szopás/szopatás, de az felejthetetlen volt :D
9/11 anonim válasza:
En is csak haveromat szoptam eddig de allitasa szerint istenien csinalom es en is elvezem hogy nyelhetem a farkat es a spermat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!