Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen érzés szopni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés szopni?

Figyelt kérdés
Még nem próbaltam de érdekelne milyen
2018. jan. 2. 16:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor próbáld ki. ;) Hitelesebb, mint pár rémesen szubjektív véleményt olvasni.
2018. jan. 2. 16:19
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Ha gondolod kiprobalhatod rajtam :D
2018. jan. 2. 16:58
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ kiét...

Biztosan más egy vadidegenét mint mondjuk olyan srácét aki tetszik vagy akibe szerelmes vagy, vagy mondjuk a párodét.

Van ápolatlan és ronda, van ápolt és szép farok is.

Én pl le nem nyelem az Istennek se, és nem csípem ha a számba megy mert büdös és rossz ízű.

De kinek a pap...

2018. jan. 2. 18:48
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Kecskeméten szívesen kipróbálnám bárkin, 20f.
2018. jan. 2. 21:00
 5/10 anonim ***** válasza:
90%

Hány éves vagy?

Írj pm-et ha tényleg kipróbálnád :D

2018. jan. 2. 23:19
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyszerű érzés. Ha szép és ápolt, nekem kifejezetten izlik a sperma és a csúcsérzés amikor már a számban van és lenyelem. Szerencsére eddig mindenkié jó izű volt.
2018. jan. 2. 23:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is szivesen kiprobálnám.
2018. jan. 3. 05:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó srácot szopsz, akkor beleremegsz a gyönyörbe, de szó szerint, már csak a látványától is, attól, ahogy érzed, hogy kitölti a farka a szádat. Közben áll a farkad, és érzed, hogyha csak egyet rántanál rajta elsünlnél. Azért az első szopásaim nem ilyenek voltak, ne erre számíts egyből, de nekem már 100+ srác megvolt.
2018. jan. 3. 23:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem attól függ kit szopsz. Havtetszik, kivánod, akkor fantasztikus érzés.
2018. jan. 4. 15:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Esz,méletlen jó. Egyrészt izgató a tudat, hogy a számban van, plusz az íze és a lüktetése is felpörget. A hangok, amiket a partner kiad közben, az még rátesz egy lapáttal, és a pillanat, mikor felnyög az elvezettől, és megtölti a számat az a legjobb az egészben. Ha akkor rantok a sajátomon kettőt, én is elmegyek.
2018. ápr. 14. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!