Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek, ti milyen típusú srácot tudtok magatok mellé elképzelni párként?
Kíváncsi vagyok a többség mit szeret. Nem a szexre vonatkozik a kérdés, hanem arra, akire párként tudnál tekinteni. Most a külső tulajdonságok érdekelnek.
Ezek alapján lehet kiválasztani:
1. Aranyos, kölyökképű
2. Férfias, jóképű
3. Átlagos
4. Alacsony (160-175 cm)
5. Középmagas (175-185 cm)
6. Magas (185 cm felett)
7. Vékony
8. Sportos
9. Izmos
10. Kövér
11. Barna szemű
12. Kék szemű
13. Zöld szemű
1.Férias,jóképű.
2.Középmagas.
3. Kék vagy zöld szemű.
21/F
2/3,6,8 szem mind1
Én: 3,6, 7/8,11
Aranyos, kölyökképű
Középmagas (175-185 cm)
Vékony
Szemszín mind1 (ha választani kéne mindenképp, akkor kék)
Csak az 1. (aranyos)
Elsősorban 4. (alacsony), de az 5. is belefér
Leginkább 7. (vékony), esetleg 8.
A szemszín mindegy
1., 2., - Igazából nekem pont, hogy a nem átlagos kinézet szokott vonzó lenni, de mindenkinél más. Egy fiúban valahogyan az orra tetszett meg, mivel jól kiemelte az arcának a szépségét/szimmetriáját, meg az ártatlan szemei, mivel tudtam, hogy előttem még senki se tetszett neki, én meg elgondolkodtattam; egy másikban a stílusos öltözködése, amennyire kontrasztban áll a kisfiús arca, viselkedése a már-már punk jellegű öltözködésével és magas testével.
4., 5., 6., - Alacsony?->cuki, Középmagas?->cuki, Magas?->cuki :P
7., 8., 9., - Fontos számomra, hogy a párom odafigyeljen az egészségére, valamennyit mozogjon, de nem várom el, hogy atléta legyen vagy soha ne egyen meg egy sütit sem. Ez nem a külsőről szól, hanem az életminőségről.
11., 13. - Ritkán tetszik meg a kék szem. Nekem zöld a szemem, és ez az, amit szeretek is magamon.
A komoly, érett párkapcsolatban a külsőségek -mégha van is egy ideálja az embernek- hamar szét tudnak foszlani, amint megdobbantja a szívünket az a bizonyos valaki...de nem is vesézem, gondolom a többség volt már szerelmes. :D
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!