Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti extroveltált vagy introvertált nőt tudtok inkább elképzelni magatok mellé? Ti magatok melyik típusba tartoztok?
5-6:
Akik nem tudnak dönteni...
Ebben a kérdésben nincs középút, pedig tudom azt szeretnétek hogy legyen mindenben. A kérdés elég egyszerű. A kettő közül melyiket akarjátok? Úgy, hogy csak ez a kettő létezik.
---
Én inkább introvertáltat. Volt barátnőm, aki extrovertált volt, de az állandó bulizási kényszere, társaságban levési kényszere és hasonlók nagyon nem az én világom voltak
9:
Nekem vannak már közel 10 éves jó barátaim (gimi óta ismerem őket), ha akarom akkor havi szinten más lánnyal alszok és úgy általában a szűkebb környezetemben (családtagok, legjobb barátok, nők akikkel lefekszem) nagydumásnak ismernek.
Mégis tudom magamról hogy introvertált vagyok. Mert bulikban nem érzem jól magam, társaságban nem akarok a középpont lenni és inkább megfigyelő vagyok, új emberekkel sokszor nehezen ismerkedem, sokszor van hogy egész napokat töltök egyedül a szobámban anélkül, hogy kedvem lenne bárkivel is beszélni vagy bárkit is látni (még neten keresztül sem).
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!