Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meleg a párom?
A párommal 6 éve vagyunk együtt. 2 éve házasodtunk össze.Az első év az teljesen jó volt,olyan amilyennek lennie kell férfi és nő között.De aztán utána valahogy megváltozott.Nem ölel meg csak kb hetente egyszer.Nem csókol meg,csak a reggeli induláskor a kötelező puszi van meg.Szexelni kb hetente egyszer szoktunk,de azt is úgy hogy hátulról csinálja,és kb 5 perc az egész.Ezen a kérdésen már nem először gondolkodtam,de a szüleim ültették inkább a bogarat a fülembe.Most ünnepeltük a házassági évfordulónkat,és azon a napon sem kaptam egy puszit,egy ölelést sem,pedig elvileg szeret.Ezt a szüleim is megjegyezték hogy furcsálták is ezt a viselkedését.Mikor pl leül a lábait ugyan úgy rakja keresztbe mint pl én,az ágyon is olyan nőiesen fekszik,és egyre sűrűbben emlegeti az anális szexet is.
Lehet én vagyok őrült,és én képzelem be ezeket a dolgokat.
Rossz volt olvasni a kérdést és a hozzászólásaidat kérdező.
Én azt vonatm le belőle hogy behálóztál egy jólelkű csendes jól kezeső férfit aki eleve nem volt hozzádvaló sem életvitelben sem temperamentumban, teljesen más habitus.
Neked és a kedves családodnak mostmár nem tetszik a szerencsétlen, szapuljátok és meg akrtok tőle szabadulni.
Te is csak centikre vagy a félrekurástól ha már nem történt meg eddig.
Mért kellett neked évekig hülyiteni szegényt ha így bánsz vele. Ő nem sokat változott 2 év házasság alatt, egyébként pedig 6éve ismered.
Egy,nem használtam ki soha!
Kettő,nem akarok tőle megszabadulni,pont hogy megoldást keresek.
Három,eszem ágában sincs megcsalni,eszembe sem jutott ilyen.
Azt hogy "Kidobni nem tudod?" ha elolvastad volna az előző hozzászólást,a válaszoló írt így...én csak visszakérdeztem,ha már így fogalmazott.
És azért írtam hogy írjon privátban,mert feltettem egy kérdést,amire megkaptam a választ.Mivel eléggé egy cipőben járunk ezzel a válaszolóval,nyilván privátban egyszerűbb ilyeneket megbeszélni.Nem kell belelátni ebbe az egészbe többet,mint amennyi.
Szerintem tudtad az elején is , hogy milyen. Nem változik az ember csak úgy egyik napról a mádikra. Ahogy leírod teljesen más húron pendültök.
Nem.meleg az biztos.
Lehet , hogy csak fáradt( sokszor a szellemi fáradtság rosszabb, mint a fizikai , hidd el!)
Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!