Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek meleg a párom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meleg a párom?

Figyelt kérdés

A párommal 6 éve vagyunk együtt. 2 éve házasodtunk össze.Az első év az teljesen jó volt,olyan amilyennek lennie kell férfi és nő között.De aztán utána valahogy megváltozott.Nem ölel meg csak kb hetente egyszer.Nem csókol meg,csak a reggeli induláskor a kötelező puszi van meg.Szexelni kb hetente egyszer szoktunk,de azt is úgy hogy hátulról csinálja,és kb 5 perc az egész.Ezen a kérdésen már nem először gondolkodtam,de a szüleim ültették inkább a bogarat a fülembe.Most ünnepeltük a házassági évfordulónkat,és azon a napon sem kaptam egy puszit,egy ölelést sem,pedig elvileg szeret.Ezt a szüleim is megjegyezték hogy furcsálták is ezt a viselkedését.Mikor pl leül a lábait ugyan úgy rakja keresztbe mint pl én,az ágyon is olyan nőiesen fekszik,és egyre sűrűbben emlegeti az anális szexet is.

Lehet én vagyok őrült,és én képzelem be ezeket a dolgokat.

2018. ápr. 25. 10:40
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Kidobni nem tudod?Miért?Van közös gyerek,vagy miért nem?Esetleg ha gondolod írhatsz nyugodtan privátban. :)
2018. ápr. 25. 13:44
 22/31 anonim ***** válasza:
49%

Rossz volt olvasni a kérdést és a hozzászólásaidat kérdező.

Én azt vonatm le belőle hogy behálóztál egy jólelkű csendes jól kezeső férfit aki eleve nem volt hozzádvaló sem életvitelben sem temperamentumban, teljesen más habitus.

Neked és a kedves családodnak mostmár nem tetszik a szerencsétlen, szapuljátok és meg akrtok tőle szabadulni.

Te is csak centikre vagy a félrekurástól ha már nem történt meg eddig.

Mért kellett neked évekig hülyiteni szegényt ha így bánsz vele. Ő nem sokat változott 2 év házasság alatt, egyébként pedig 6éve ismered.

2018. ápr. 25. 14:22
 23/31 A kérdező kommentje:

Egy,nem használtam ki soha!

Kettő,nem akarok tőle megszabadulni,pont hogy megoldást keresek.

Három,eszem ágában sincs megcsalni,eszembe sem jutott ilyen.

2018. ápr. 25. 14:41
 24/31 anonim ***** válasza:
48%
Sokat mondó szavak: "Kidobni nem tudod?Miért?Van közös gyerek,vagy miért nem?Esetleg ha gondolod írhatsz nyugodtan privátban. :)"
2018. ápr. 25. 14:43
 25/31 A kérdező kommentje:

Azt hogy "Kidobni nem tudod?" ha elolvastad volna az előző hozzászólást,a válaszoló írt így...én csak visszakérdeztem,ha már így fogalmazott.

És azért írtam hogy írjon privátban,mert feltettem egy kérdést,amire megkaptam a választ.Mivel eléggé egy cipőben járunk ezzel a válaszolóval,nyilván privátban egyszerűbb ilyeneket megbeszélni.Nem kell belelátni ebbe az egészbe többet,mint amennyi.

2018. ápr. 25. 14:47
 26/31 anonim ***** válasza:
100%
#22: szerintem leírta normálisan a problémáját a kérdező, szóval kissé a szavai kiforgatásának érzem részedről a dolgot.
2018. ápr. 25. 14:52
 27/31 anonim ***** válasza:
77%
Nekem a barátnőm olyan, mint a te pasid csak nőben. Mi is 6 éve vagyunk együtt, már 2,5 éve szar a szexuális életünk. Átérzem a problémádat. Bár abban biztos vagyok, hogy nem leszbikus. :)
2018. ápr. 25. 15:40
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
NEm gondolom, hogy meleg, de azt igen, hogy le kell ülni vele beszélned... Arról, hogy vmi nem jó úton halad.
2018. ápr. 25. 15:53
 29/31 A kérdező kommentje:
Beszélgettünk már többet erről,egy ideig jó minden,majd kezdődik előről a dolog.De azt hiszem nyomatékosabban a tudtára fogom adni hogy ezek a dolgok zavarnak.
2018. ápr. 25. 16:40
 30/31 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tudtad az elején is , hogy milyen. Nem változik az ember csak úgy egyik napról a mádikra. Ahogy leírod teljesen más húron pendültök.

Nem.meleg az biztos.

Lehet , hogy csak fáradt( sokszor a szellemi fáradtság rosszabb, mint a fizikai , hidd el!)

Hány évesek vagytok?

2018. ápr. 25. 17:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!