Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek meleg a párom?
A párommal 6 éve vagyunk együtt. 2 éve házasodtunk össze.Az első év az teljesen jó volt,olyan amilyennek lennie kell férfi és nő között.De aztán utána valahogy megváltozott.Nem ölel meg csak kb hetente egyszer.Nem csókol meg,csak a reggeli induláskor a kötelező puszi van meg.Szexelni kb hetente egyszer szoktunk,de azt is úgy hogy hátulról csinálja,és kb 5 perc az egész.Ezen a kérdésen már nem először gondolkodtam,de a szüleim ültették inkább a bogarat a fülembe.Most ünnepeltük a házassági évfordulónkat,és azon a napon sem kaptam egy puszit,egy ölelést sem,pedig elvileg szeret.Ezt a szüleim is megjegyezték hogy furcsálták is ezt a viselkedését.Mikor pl leül a lábait ugyan úgy rakja keresztbe mint pl én,az ágyon is olyan nőiesen fekszik,és egyre sűrűbben emlegeti az anális szexet is.
Lehet én vagyok őrült,és én képzelem be ezeket a dolgokat.
Érdekes. Nem tudom a választ de mennyire fáradt mikor hazaér mert ha minden nap le van harcolva akkor számomra nem meglepő. Esetleg probaljatok pár újdonságot.
22/L
Kb fél 6-ra hazaér.Rendszergazda egy cégnél,szóval inkább szellemileg fárad el.
Próbáltam újdonságot is kipróbálni,persze mindenben benne volt,de nekem valamiért az az érzésem hogy engem használ fel arra hogy a fentebb leírtat eltitkolja.De lehet tényleg csak én képzelem be ezeket,mert nem tudok már másra gondolni.
A házasság előtti évek sem voltak olyanok.Az az első egy év volt olyan amire azt mondja az ember hogy ilyennek kell lennie.
Talán azért érzem ezt vele kapcsolatban mert ő teljesen más mint én vagyok.Én szeretek nevetni,beszélgetni,sétálni,kicsit dilisnek lenni,ő pedig mint egy begyöpösödött vénember.Eddig ezt a se puszi se ölelést is erre fogtam hogy mert ő ilyen téren olyan komoly.
De pl mikor nővéremmel és a párjával összeülünk ilyen hétvégi sütögetésre vagy főzőcskére,ő akkor is a mi társaságunban van,mintha a női téma jobban érdekelné.Sokszor úgy szólok rá hogy menjen ki a sógorához mi is mindjárt megyünk.
Egyébként minek mentél hozzá egy ilyen sótlan alakhoz? Se humora, se fantáziája, se libidója. Sokat keres, vagy mi?
A legtöbb IT-s eleve balfsz (mondom úgy, hogy mint említettem én is IT-s vagyok). Elég tapasztalatom van, tudom, hogy miről beszélek. Az ilyen mint én, akinek van élete, ritka mint a fehér holló. A többi általában vagy full kocka, vagy csak simán balfék.
Én nem változtam.Ugyan olyan maradtam,bár a túlzott komolyság szerintem ragadós,mert sokszor azon kapom magam hogy kezdek rá hasonlítani amit nem szeretnék.
Akkor azt mondjátok hogy nem meleg,csak a túlzott munka,stressz kihatással van rá?Remélem tényleg csak ennyi a gond,mert elhagyni nem szeretném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!