Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerintetek meleg a párom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meleg a párom?

Figyelt kérdés

A párommal 6 éve vagyunk együtt. 2 éve házasodtunk össze.Az első év az teljesen jó volt,olyan amilyennek lennie kell férfi és nő között.De aztán utána valahogy megváltozott.Nem ölel meg csak kb hetente egyszer.Nem csókol meg,csak a reggeli induláskor a kötelező puszi van meg.Szexelni kb hetente egyszer szoktunk,de azt is úgy hogy hátulról csinálja,és kb 5 perc az egész.Ezen a kérdésen már nem először gondolkodtam,de a szüleim ültették inkább a bogarat a fülembe.Most ünnepeltük a házassági évfordulónkat,és azon a napon sem kaptam egy puszit,egy ölelést sem,pedig elvileg szeret.Ezt a szüleim is megjegyezték hogy furcsálták is ezt a viselkedését.Mikor pl leül a lábait ugyan úgy rakja keresztbe mint pl én,az ágyon is olyan nőiesen fekszik,és egyre sűrűbben emlegeti az anális szexet is.

Lehet én vagyok őrült,és én képzelem be ezeket a dolgokat.

2018. ápr. 25. 10:40
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
A szexben pl semmit nem tud jól csinálni,én tanítgatom hogy jobb legyen.Kérdeztem tőle hány barátnője volt előttem azt mondta 1 komolyabb ami 3 hónapig tartott.Mondom és a volt nő és köztem senki?Azt mondta ismerkedett,de semmi komoly nem volt.Meg hogy voltak olyan nők akik az első randin már szexet akartak,de ő meg nem,mert hogy nem érezte fair dolognak velük szemben.Nekem ez fura...
2018. ápr. 25. 10:43
 2/31 anonim ***** válasza:
77%

Érdekes. Nem tudom a választ de mennyire fáradt mikor hazaér mert ha minden nap le van harcolva akkor számomra nem meglepő. Esetleg probaljatok pár újdonságot.

22/L

2018. ápr. 25. 10:45
 3/31 A kérdező kommentje:

Kb fél 6-ra hazaér.Rendszergazda egy cégnél,szóval inkább szellemileg fárad el.

Próbáltam újdonságot is kipróbálni,persze mindenben benne volt,de nekem valamiért az az érzésem hogy engem használ fel arra hogy a fentebb leírtat eltitkolja.De lehet tényleg csak én képzelem be ezeket,mert nem tudok már másra gondolni.

2018. ápr. 25. 10:50
 4/31 anonim ***** válasza:
93%
Azt írtad, hogy az első év olyan volt, amilyennek lennie kell, gondolom az előző. 4 is ( házasság előtti). Ha igen, nem hinném, hogy meleg. Szerintem inkább fáradt,vagy "belefáradt, beleunt" a szexbe, vagy a monotóniába. A kapcsolatok jó részénél sajnos ennyi idő után ez előfordul. Csináljátok új programokat, sportoljatok, " randizzatok" újra és hát fel kell kicsit korbácsolni a libidóját. Szerintem nyugodtan beszélj vele nyíltan, őszintén, hogy változtatni szeretnél...a meleg dolog , ha van ( kétlem), úgyis ki fog bukni...
2018. ápr. 25. 11:08
 5/31 A kérdező kommentje:

A házasság előtti évek sem voltak olyanok.Az az első egy év volt olyan amire azt mondja az ember hogy ilyennek kell lennie.

Talán azért érzem ezt vele kapcsolatban mert ő teljesen más mint én vagyok.Én szeretek nevetni,beszélgetni,sétálni,kicsit dilisnek lenni,ő pedig mint egy begyöpösödött vénember.Eddig ezt a se puszi se ölelést is erre fogtam hogy mert ő ilyen téren olyan komoly.

De pl mikor nővéremmel és a párjával összeülünk ilyen hétvégi sütögetésre vagy főzőcskére,ő akkor is a mi társaságunban van,mintha a női téma jobban érdekelné.Sokszor úgy szólok rá hogy menjen ki a sógorához mi is mindjárt megyünk.

2018. ápr. 25. 11:20
 6/31 anonim ***** válasza:
86%
Okés én is rendszergazda vagyok, az egyik fétisem az análszex, de ettől függetlenül csak és kizárólag a nők érdekelnek. Szóval a pasidnak valsz. egyszerűen csak alacsony a libidója ...vagy alapjáraton ilyen, vagy valami hormonális bibi, esetleg depresszió és fáradtság is szerepelhet az okok között. Gondolom te nem változtál az évek alatt külsőre (tehát nem szedtél fel mondjuk 50 kilót).
2018. ápr. 25. 11:38
 7/31 anonim ***** válasza:
83%
#6-os vagyok: az érzelmeket direkt nem említettem, mert szerintem egy férfinak akkor is vannak szükségletei, ha a szerelem mondjuk szeretetté szelídül.
2018. ápr. 25. 11:41
 8/31 anonim ***** válasza:
74%
Az között hogy valaki meleg, vagy hogy egy heteró férfi bu zisan viselkedik, van különbség. Szerintem itt az utóbbiról van szó, meg ahogy úgy leírtad őt, az alapján szerencsétlennek tűnik
2018. ápr. 25. 11:46
 9/31 anonim ***** válasza:
74%

Egyébként minek mentél hozzá egy ilyen sótlan alakhoz? Se humora, se fantáziája, se libidója. Sokat keres, vagy mi?

A legtöbb IT-s eleve balfsz (mondom úgy, hogy mint említettem én is IT-s vagyok). Elég tapasztalatom van, tudom, hogy miről beszélek. Az ilyen mint én, akinek van élete, ritka mint a fehér holló. A többi általában vagy full kocka, vagy csak simán balfék.

2018. ápr. 25. 11:49
 10/31 A kérdező kommentje:

Én nem változtam.Ugyan olyan maradtam,bár a túlzott komolyság szerintem ragadós,mert sokszor azon kapom magam hogy kezdek rá hasonlítani amit nem szeretnék.

Akkor azt mondjátok hogy nem meleg,csak a túlzott munka,stressz kihatással van rá?Remélem tényleg csak ennyi a gond,mert elhagyni nem szeretném

2018. ápr. 25. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!