Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan leplezheted azt, hogy meleg vagyok?
15 évesen jöttem rá, hogy meleg vagyok. Most 21 vagyok, elég nehezen tudom elfogadni magamat. Soha nem volt még kapcsolatom.
A családom és a barátok, csoporttársak mindenki sikeres embernek tart, orvosi egyetemre járok, esztétikai bőrgyógyász és háziorvos leszek.
Hiába vagyok ezen a területen sikeres, nagyon sok energiát kell bele fektetnek és erős akarat kell hozzá, amit mások nem látnak.
A kérdésem lényege az lenne, hogyan leplezhetném a homoszexualitásomat?
Sajnos nem vagyok kimondottan az a férfias típus, kimondottan sokat foglalkozom az öltözködéssel és nem tudok úgy kimenni az utcára, hogy ne lenne belőle a hajam.
A családnak már szemet isbszúrt, hogy piperkőc vagyok és néha be is szólnak, hogy a lányok nem adnak ennyit magukra, mint én. De egyszerűen így érzem jól magamat és ezen nem is szeretnék változtatni. Imádom, amikor a bonctan gyakon megjegyzi a professzor, hogy mintha egy modell lennék és nem orvostanhallgató.
A járásomban is van valami érdekes, de eddig még nem sikerült kiküszöbölni.
Van valami jó tippetek vagy ötlet, hogyan lehetek férfias? Semmi esetre sem érzem készen magamat bevallani ezt az egészet bárkinek.
Félek a szüleimtől, egyszer apa kifejtette, hogy szerinte a melegség az betegség.
Ez nem így van, én nem választottam ezt az életet, ha lehetne, akkor hetero szeretnék lenni. Sajnos nem így működik.
Adnátok használható ötleteket, aki hasonló cipőben jár?

"Imádom, amikor a bonctan gyakon megjegyzi a professzor, hogy mintha egy modell lennék és nem orvostanhallgató."
Lehet a prof szereti a fiúkat is és így udvarol neked.
De csak óvatosan állj modellt neki :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!