Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti "remegtek" ezekért a pasikért?
Én sosem jártam gyúrni,és soha nem is fogok 1 lányért sem,úgy gondolom.Majd ha egyenlő lessz a női és férfi küzdelem akkor talán,addig meg pont az ilyenek v.e.r.i.k. át a nők javát!!! Szerintem meg is érdemli aki nem gondolkozik logikusan.Elhiszi azt valaki hogy nap mint nap 1 ilyen testért szegények azért nyúrnak hogy 1 nőt kaphassanak csak meg? Olyanért emelnék fel csak súlyzót aki ő maga is emel.Olyan lányért tuti nem aki természeténél fogva formás,és semmit nem tett érte.
Ha csak így hirelen össze számolnám hány barátom jár gyúrni,szerintem kapásból 10-etössze tudnék számolni.Nöből talán 1-et ha tudok.
A nők kb. 70-80%-a el van hanyalgolva.Ki sminkeli magát,meg felvesz 1 passzosabb rucit,és meg nő az egó.Nem csak itt,hanem úgy mindenhol.A nő lassan fele tiszta ((mű)),szemöldök és még sorolhatnám.A facen is tömkelegével vannak a ki festett be ált fényképhez lányok.Perzse vannak kivételek,de egyre kevesebb.
Engem az eredeti szépség vonz igazán,vagy aki tesz magáért.
Hát igen,egy nőnek sokkal könnyebb.
Izmot építeni sokkal nehezebb,mint fogyni:D
1-2nek kedves arca van, de a legtöbb már-már túl van gyúrva.
Off: bocsi, de nem tudtam megállni szó nélkül. Nem igaz, hogy a nők semmit se tennének a kinézetükért: hidd el, sokkal fájdalmasabb órákon keresztül a szőreidet tépkedni mint sportolni. Hasonlítsuk csak össze: nőként szőrtelenítesz, rendszeresen tisztítod a bőröd, testápolót, arcápolót, bőrradírt használsz, reggelente fél órával előbb kelsz, hogy valami leheletnyi sminket vagy bőrápoló krémet felvigyél legalább. Aztán ott vannak még a hajpakolások, a hosszú hajat kb. 1 és 2 óra közötti időbe telik megmosni, míg egy rövid haj mosása megvan fél óra alatt. És azért én például heti rendszerességgel igyekszem sportolni is.
Egy pasi: minden reggel megborotválkozik, sportol, ok, hajmosás itt is benne van, de javíts ki ha ezen túl lenne még valami extra.
Ne hasonlítsunk már egy 1 órás szőrtelenítést,ahhoz,ha valaki heti 5ször jár edzőterembe,ha lehet.
És képzeld a pasik is szőrtelenítenek,sőt több helyről,mint a nők!
Nagyon sok jar edzeni vagy tornazni vagy jogazni
En edzeni jarok de elmentem egy jogaorara hat mit ne mondjak de sokkal jobban epfaradtam benne mint a masfeloras edzesben... A zumba meg plane edz, de a biciklizes is meg sok mas amit a pasik csak leintenek...
A nok nem kidolgozott kerek izmokat akarnak hanem inkabb alakot formalni. Ahhoz nem mazsas sulyokat kell emelgetni.
De nekem nem tetszenek, jobban szeretem ha a pasi teste puhabb, nem elhizott vagy kover hanem legyen egy pici pocak kisparanank, es szeretem ha szoros ahol kell (mertekkel parsze) ezek a testek mar tul izmosak, tul csupasz tul mesterseges. Legyen ember formaja ne pedig kirakatbaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!