Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg fiúk mit néztek meg egy másik fiún először? Mi az ami vonz külsőre?
Ha plátói szépséget keresek, akkor: szem, haj, arc. Testről csak annyit, hogy ne legyen nagydarab melák. Alkatot, frizurát ugye rögtön látni több száz méterről is, és ha helyesnek feltételezhető a srác, én mindenképp meg akarom nézni az arcát, szemét is. Ez már kicsit problémásabb, mert elé kell vágni, szembefordulni vele, és ha én látom a szemét, ő is látja, hogy én mit bámulom...
Ha csak pillanatnyi "izgalmakat" keresek az utcán, az azt jelenti, hogy nézem a fiúk popsiformáját, amikor hátulról látom őket skinny ruhában. Azén fog megakadni a szemem, akin nem úgy lóg a gatya, mint valami madárijesztőn. Ha szemben vannak velem, akkor titkon a combvastagságokat tanulmányozom. Persze a vádliformára is kell egy-egy pillantást vetni. Ha viszont strandon lennénk, a meztelen pocijukat nézném, mert engem az izgat nagyon. Vagy legalábbis próbálnám úgy nézni, hogy ne vegyék észre, hogy nézem.
Szem, arc, ajkak, testbeszéd, stílus, köröm, keresi e a szemkontaktust. :)
Nekem ami külsőleg fontos, hogy ne legyen feleslege -alias figyeljen az egészségére- és hogy legyen aranyos...de szerintem én egy kicsit sapio-szexuális vagyok, mármint ha egy srác intelligens, mellette még érzelmes, gyengéd is, akkor mintha kissebb "agy-gazmusom" lenne, vagy "agy-merevedésem". :D Fura vagyok.
21/F
1. Arca (szem-,hajszín,arc szőrzet,fej forma stb.)
2. Testalkata (izmos,duci,sportos,apuci stb)
3. Magassága (legalább 175+)
4. Segge (formás)
5. Csomagja (esztétikus legyen, de maga a farka mérete nem érdekel)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!