Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok milyen volt amikor először láttátok meg egy másik ember farkát? Mekkora volt neki? Mire gondoltatok?
Figyelt kérdés
Mennyi idősek voltatok? És mennyi idős volt az akiét láttátok?2016. jan. 4. 16:08
1/6 anonim válasza:
Orultem neki h az enyém nagyobb xd
2/6 anonim válasza:
Én batyamet minden nap látom kb 16f
3/6 anonim válasza:
14 éves voltam, amikor az uncsitesóm farkát megláttam. Utána rendszeresen kivertük együtt :) Versenyeztünk, hogy melyikünké nagyobb, melyikőnk sül el előbb, melyikünk élvez messzebbre.
4/6 anonim válasza:
Harmadikhoz hasonlóan én 17 voltam, unokatesóm 14, amikor rájöttünk, hogy szeretünk sokat recskázni :D Úgyhogy egy-másfél éven át mi gyakran összejártunk együtt hokizni, elég változatos helyszíneken ^^ Neki akkora volt mint nekem, olyan 17-18 cm körüli, és nekem nagyon tetszett az övé, bár semmit nem engedett, hogy megfogjam, vagy ilyesmi. Aztán, ahogy lett barátnője, ezek a dolgok végül elmaradtak.
5/6 anonim válasza:
Ha nem számítjuk bele a háztartást:
Először 2 osztálytársamét láttam 11-12 évesen. Az iskolai tornaterem fiú öltözőjében recskáztak, és mire kimentem az öltözőből, kettőjükét megláttam.
A 3. pedig a testneveléstanáromé volt... Izmos, kigyúrt, akkor 29 éves férfiról beszélek (írok). Uszodába mentünk az osztállyal, az az idióta pedig velünk öltözött át. Ez is 12 éves koromban volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!