Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért van az hogy a nők a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a nők a meleg férfiakhoz vonzodnak jobban még melegek inkább a hetero fiukhoz?

Figyelt kérdés
Sokan írják hogy minden jo pasi meleg még forditva meg azt hogy heterok a jobb pasik )melegek)
2018. ápr. 11. 00:17
 1/9 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem nem igaz, hogy a nők a meleg férfiakhoz vonzódnának jobban. Egyszerűen arról van szó, hogy velük jobban kijönnek, mert egy nyelvet beszélnek. Egy meleg férfi személyisége sokszor olyan, mint egy nőé. A nők számára a meleg férfi olyan, mint a legjobb barátnő. Tőle nem kell félni, ő nem fog bepróbálkozni, amikor nem néznek oda, lehet róla mindenféle divattal kapcsolatos dologról meg friss pletykákról beszélni. Sokszor láttam már ilyet. Néha kifejezetten irigylem a melegeket, hogy milyen komoly kapcsolati hálót tudnak kiépíteni nőkből. Aztán rájövök, hogy a nők pont azért mernek olyan közvetlenek lenni velük, mert tudják, hogy nincs mit félreérteni. Rájuk nem pasiként tekintenek.

A melegek meg gondolom azért vonzódnak a heterokhoz, mert az elérhetetlen gyümölcs a legédesebb.

2018. ápr. 11. 00:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Nincs igazad!!A nők többsége szerelmes lesz a legjobb meleg haverba-Söt gyanitom ép ezért is akarnak velük , és a meleg is szerelmes lesz nőbe ami persze soha nem törtinik meg.
2018. ápr. 11. 00:52
 3/9 A kérdező kommentje:
haverkodni
2018. ápr. 11. 00:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Általában ápoltabbak,jobban adnak magukra,jobban néznek ki.Akiket én ismerek mind gálánsak,érződik,hogy tisztelik a nőket, megértőbbek,empatikusabb,nem bagatellizáljàk el a problémáinkat amit a heteró pasik gyakran megtesznek. Ezek miatt valóban könnyebb kijönni velük, és épp ez adja a vonzerejüket.Úgyanolyan törődöek,megértőek,mint egy barátnő,de ez nem azt jelenti,hogy divatról meg kiscicákról beszélgetünk csak velük,hanem,hogy minden problémához,bármihez férfiként szólnak hozzá,megadják a férfiak nyújtotta támaszt,biztonságot is. Ellenben a heteró pasiban ritkán van egyszerre ez a kettő(én még eggyel sem találkoztam).Ők vagy mindenre bólogatnak,aztán ránknyomulnak, vagy minden bajunkat,dolgunkat lekicsinylik,és le akarnak uralni.Így nagyon könnyű beleszeretni a meleg férfiakba,de persze tiszteletben tartom,hogy ők nem a nőkhöz vonzódnak:-)

25/N

2018. ápr. 11. 07:14
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljes mértékben egyetértek a 4-es válaszolóval. Én is hasonlót akartam írni!
2018. ápr. 11. 08:59
 6/9 anonim ***** válasza:
3%
a nők nem vonzódnak a meleg pasikhoz, max csak addig amíg ki nem derül róluk, hogy melegek. De akkor is csak a csodaszép pasikról beszélünk, nem a kövér melegek vagy hasonlók
2018. ápr. 11. 10:52
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem pl.volt úgy hogy előbb megtudtam hogy meleg a férfi, összebarátkoztunk és aztán lettem szerelmes belé,de te biztos jobban tudod értessz a nőkhöz,mint ők maguk.
2018. ápr. 11. 10:55
 8/9 A kérdező kommentje:
Annak mi értelme hogy szerelmes leszel 1 meleg férfiba?Semmi!NA látod erröl beszélek .Sok nő azt mondja hogy baratkozni szertne meleg férfival fiuval de többröl van szo.Aztán nem értik mért szánalmasak.
2018. ápr. 11. 21:58
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja nincs semmi értelme! De nem te választod meg, hogy kibe szeretsz bele..

Meleg lány vagyok, voltam már heteró lányokba szerelmes és belém is voltak heteró fiúk.

2018. ápr. 13. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!