Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a nők a meleg férfiakhoz vonzodnak jobban még melegek inkább a hetero fiukhoz?
Szerintem nem igaz, hogy a nők a meleg férfiakhoz vonzódnának jobban. Egyszerűen arról van szó, hogy velük jobban kijönnek, mert egy nyelvet beszélnek. Egy meleg férfi személyisége sokszor olyan, mint egy nőé. A nők számára a meleg férfi olyan, mint a legjobb barátnő. Tőle nem kell félni, ő nem fog bepróbálkozni, amikor nem néznek oda, lehet róla mindenféle divattal kapcsolatos dologról meg friss pletykákról beszélni. Sokszor láttam már ilyet. Néha kifejezetten irigylem a melegeket, hogy milyen komoly kapcsolati hálót tudnak kiépíteni nőkből. Aztán rájövök, hogy a nők pont azért mernek olyan közvetlenek lenni velük, mert tudják, hogy nincs mit félreérteni. Rájuk nem pasiként tekintenek.
A melegek meg gondolom azért vonzódnak a heterokhoz, mert az elérhetetlen gyümölcs a legédesebb.
Általában ápoltabbak,jobban adnak magukra,jobban néznek ki.Akiket én ismerek mind gálánsak,érződik,hogy tisztelik a nőket, megértőbbek,empatikusabb,nem bagatellizáljàk el a problémáinkat amit a heteró pasik gyakran megtesznek. Ezek miatt valóban könnyebb kijönni velük, és épp ez adja a vonzerejüket.Úgyanolyan törődöek,megértőek,mint egy barátnő,de ez nem azt jelenti,hogy divatról meg kiscicákról beszélgetünk csak velük,hanem,hogy minden problémához,bármihez férfiként szólnak hozzá,megadják a férfiak nyújtotta támaszt,biztonságot is. Ellenben a heteró pasiban ritkán van egyszerre ez a kettő(én még eggyel sem találkoztam).Ők vagy mindenre bólogatnak,aztán ránknyomulnak, vagy minden bajunkat,dolgunkat lekicsinylik,és le akarnak uralni.Így nagyon könnyű beleszeretni a meleg férfiakba,de persze tiszteletben tartom,hogy ők nem a nőkhöz vonzódnak:-)
25/N
Ja nincs semmi értelme! De nem te választod meg, hogy kibe szeretsz bele..
Meleg lány vagyok, voltam már heteró lányokba szerelmes és belém is voltak heteró fiúk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!