Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg/biszex fiúk, ti miből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg/biszex fiúk, ti miből jöttetek rá hogy a férfiakhoz (is) vonzódtok?

Figyelt kérdés
2017. febr. 9. 20:39
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Már kisebb koromban elkezdett kialakulni a lányos viselkedés nálam,utána elnyomtam,de rájöttem,hogy ez vagyok én. Meg amúgy abból,hogyha ránéztem pl Pistikére,akkor nekem ő mondjuk tetszett,meg ilyenek.
2017. febr. 9. 21:41
 2/8 anonim válasza:
100%
Kisebb koromban elég lányosan viselkedtem, és egy idő után elkezdtem az utcán a pasikat is nézegetni. Mondjuk először még azt hittem, hogy biszex vagyok, de elég hamar rájöttem, hogy ez nem igaz :)
2017. febr. 9. 22:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
12-13 évesen megtetszett egy két fiú a suliból.
2017. febr. 9. 22:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Pár hónapja kezdtem el a gimis és egyetemista srácokat megnézni. Remélem találok is majd.
2017. febr. 9. 23:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Már nagyon régen éreztem, hogy valami nem stimmel. Aztán a kamaszodásnál nekem kimaradt a "megnézem a csajokat" rész. Ehelyett inkább egy-egy stílusos és/vagy jóképű srácon akadt meg a szemem. Eleinte azt hittem csak hasonlítani akarok rájuk, esetleg irigylem őket amiért szerintem jobban néznek ki nálam és azért nézem meg őket jobban, később beismertem magamnak, hogy ebben több van. Eleinte hitegettem magam azzal, hogy csak biszex vagyok, odáig még csak mostanában jutottam el, hogy kezdem belátni, meleg vagyok. Sajnos nehezen megy és még szerintem el fog tartani egy darabig, hogy elfogadjam magam, az meg még nehezebb lesz, hogy fel is vállaljam, de ez már nem ehhez a kérdéshez tartozik.

19/F

2017. febr. 10. 19:02
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsésnek érzem magam,hogy 13 évesen jöttem rá,és 14 éves koromra elfogadtam az egész melegségem,nem később kell ezzel szenvednem.
2017. febr. 10. 22:22
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 5-ös, az én sztorim dettó ugyanaz, mint a tiéd. :-) Én is azt hittem, hogy csak irigységből nézem a fiúkat, aztán rájöttem, hogy ez mást jelent. Én a történetben már kicsit előbbre járok, mint te, barátommal 2 éve még sötétben az alagsorban enyelegtünk, mára meg már a szülők egymásnak bemutatása is megtörtént.

Szóval kitartás, van remény. ;-)

23/f

2017. febr. 10. 22:46
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen kis történetek mindig adnak egy kis reménysugarat nekem, mind az eddig reménytelennek tűnő párkeresésben, mind pedig az elfogadásban, bízva abban, hogy a szüleim is el tudnak majd fogadni engem ilyennek.

Köszönöm! :)

Az 5-ös voltam.

2017. febr. 11. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!