Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves lányok, Ti mi miatt vonzódtok a 24-26 éves férfiakhoz?
Igen, az elsőnek igaza van... Annak a korosztálynak nagy része úgy öltözik, mint egy lány.
Persze vannak kivételek :)
- A saját korosztályunk nagy része lassan full női ruhát hord, mert azt hiszi "menő".
- A korunkbeli fiúk kívül-belül éretlenek, VAN, de nagyon ritka a kivétel. Nekem biztos nem lenne gusztusom egy "kisfiúval" lefeküdni.
- Az idősebb férfiaknak van tapasztalata az ágyban.
Ez az én véleményem... Azt pedig mástól hallom, hogy kis 14 éves ribizlik azért akarnak idősebb pasival lefeküdni, hogy "menőbbek" legyenek.
Emellett pedig tisztában vagyok vele, hogy egy érett férfi sem vesz komolyan egy korombeli lányt, talán ha 100-ból 1 ilyen kapcsolat tartós. Ez jogos, ugyanis nem jellemző, hogy egy korombeli akár hasonló értelmi színvonalon legyen egy felnőttel. 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!