Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti vonzódtok a fizikai munkát végző férfiakhoz? Ha igen, miért?
én is lány vagyok, de engem nagyon vonz ez.
persze vannak akik alkoholisták meg bunkók :S, de láttam már közöttük normálisat vonzó egyedet is.
és ti?:D
( tudom ,hogy lesznek trágár hülye kommentek, de ha lehet kevesebbet vagy egyáltalán ne írjatok inkább. )
ŐŐŐőőő Én inkább fizikai munkát végző csajra lennék kíváncsi. :) Én ülök 1 sörrel a kezemben és nézném hogy pakolja a gerendákat.
Azaz ez = szép állómmal :P
De azért nekem bejönnek a kicsit izmosabb/testesebb csajok, nem az a csíktészta vékony.
:D
Azt tudtam, hogy a férfiakat is beindítaná ez fordítva. :)
Én azt szeretem bennük, hogy férfiasak de nagyon.
Volt rá példa, hogy beindította a fantáziám egy ilyen pasi...
Autómat szereltettem- még hajadon voltam-, s amikor mentem érte még nem volt teljesen kész, s előcsúszott az autóm alól egy olajos pasi, villáskulccsal a kezében...
Igen, tud vonzó lenni az ilyen!
Nálam nem mérvadó, hogy milyen munkát végez.
Egyébként a szellemi munkát végzők között ugyanúgy vannak alkoholisták és bunkók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!