Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki utál gumival szexelni? (akár passzív, akár aktív oldalon) és Miért?
Igen!
Nem szeretem, de általában mégis csak kell...
Kevés olyan partnert lehet találni, akiben meg lehet bízni 110% ban!, ahhoz meg az kell...
egyébként én is utálom, a miért-re az a válasz, hogy a gumi elszorítja a vért is..szóval max olyan 80%-on tudok ,,teljesíteni'' és kevésbé izgató is.
De hosszútávon ez nem vezethez sok jóhoz, annak alapján amiket itt irtok, hogy kell a bizalom, feltételezem a komoly kapcsolat lenne a megoldás, nem?
Ha egyformán tiszták vagytok akkor nincs gond mehet!
Én passzív lettemre nem kívánom a gumit fontos hogy tudjak szopni közben, es nem a gumit akarom szopni, na meg a legfontosabb hogy belém élvezhessenek.
Én intimebb életet élek, folyamatosan azért eljárok tesztre, szűrésre, hogy tudjam hogy oké minden,nemvagyok hanyag az ismeretlen partnernek első alkalommal nem engem gumi nélkül.
Bár 7 sráccal gruppeneztem egyszer elég ittas allapotban ismeretlenek voltak de nekik megengedtem hogy dugjanak gumi nélkül, nagy élmény volt csak az élvezet volt akkor a fontos, ez egy kicsit merészség ezt így elsőre kockázatos bevállalni, de szerencsére semmi gondom nem szarmazott belőle, azonkívül hogy egy hétig kisterpeszben tudtam csak járni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!