Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van itt olyan, aki utál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki utál gumival szexelni? (akár passzív, akár aktív oldalon) és Miért?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 8. 15:24
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen!

Nem szeretem, de általában mégis csak kell...

Kevés olyan partnert lehet találni, akiben meg lehet bízni 110% ban!, ahhoz meg az kell...

2018. ápr. 8. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb gumi nélkül mint gumival. De azért ovatos vagyok.
2018. ápr. 8. 16:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Utálok, sokkal jobb, ha nem a gumit érzem magamban, hanem a partnerem. Illetve az is jobb, ha a partnerem belém élvez. De ezekhez már kell a hosszabb ismeretség és bizalom.
2018. ápr. 8. 17:05
 4/7 A kérdező kommentje:

egyébként én is utálom, a miért-re az a válasz, hogy a gumi elszorítja a vért is..szóval max olyan 80%-on tudok ,,teljesíteni'' és kevésbé izgató is.

De hosszútávon ez nem vezethez sok jóhoz, annak alapján amiket itt irtok, hogy kell a bizalom, feltételezem a komoly kapcsolat lenne a megoldás, nem?

2018. ápr. 8. 18:52
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

Ha egyformán tiszták vagytok akkor nincs gond mehet!

Én passzív lettemre nem kívánom a gumit fontos hogy tudjak szopni közben, es nem a gumit akarom szopni, na meg a legfontosabb hogy belém élvezhessenek.

Én intimebb életet élek, folyamatosan azért eljárok tesztre, szűrésre, hogy tudjam hogy oké minden,nemvagyok hanyag az ismeretlen partnernek első alkalommal nem engem gumi nélkül.

Bár 7 sráccal gruppeneztem egyszer elég ittas allapotban ismeretlenek voltak de nekik megengedtem hogy dugjanak gumi nélkül, nagy élmény volt csak az élvezet volt akkor a fontos, ez egy kicsit merészség ezt így elsőre kockázatos bevállalni, de szerencsére semmi gondom nem szarmazott belőle, azonkívül hogy egy hétig kisterpeszben tudtam csak járni...

2018. ápr. 8. 20:50
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Gumi nélkül meghittebbnek tartom a szexet. De azért a biztonságot többre tartom.
2018. ápr. 8. 22:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak akkor dugok gumi nélkül, ha van papír. Nem cserélem naponta a partnereim, bár most pl éppen nincs senki, de a gumi alap. HA nincs baja és papír is van róla mehet nélküle. Sokkal nagyobb élmény úgy, de nem éri meg az egészségemet kockáztatni azért az 1 óráért....
2018. ápr. 10. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!