Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A homoszexuálisok közül...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A homoszexuálisok közül hányan tényleg azok, és hányan csak divatból, érdekból csinálják?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 2. 12:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Divatból élek együtt egy pasival 3,5 éve. Divatból szeretem, ha egy 20 centis valami van az alfelemben. Divatból élek így idestova 10 éve. Divatból szopok, baszok, basznak, divatból vállaltam a konfliktust a családommal, divatból voltam sokszor gúny és megvetés tárgya, divatból választottam egy olyan életformát, amely – pont azért, mert nem divat – rengeteg fájdalommal, kirekesztéssel, és elutasítással jár.

Iróniát félretéve: kedves kérdező, ugyan tudom, sok embernek fontos a divat, de te tényleg azt hiszed, hogy valaki divatból sutba dob mindent és életformát vált? Mert divatból persze, lehet más a haja, vagy a ruhája valakinek, de az, hogy kit szeretünk, nem divat kérdése.

2018. ápr. 4. 15:17
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
11-es: Én is így látom, attól viszont herotom van, ha a homoszexualitást valaki életformaként és választási lehetőségként degradálja. Pont hogy nem azok. Az ember életét alapvetően meghatározza a szexualitása, amit kár elbagatellizálni. Ha úgy vesszük, úgy választás, hogy eldöntheted, hogy normálisan élsz vagy pedig gyáva nyusziként hazudozol az életedről másoknak vagy súlyosabb esetben magadnak is hazudsz.
2018. ápr. 4. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!